Slavlje u kraljevstvu: Princ Vilijam i Kejt Midlton pre osam godina su izgovorili sudbonosno da

Slavlje u kraljevstvu: Princ Vilijam i Kejt Midlton pre osam godina su izgovorili sudbonosno da

Autor: | 29/04/2019

0

Njihova ljubavna priča započela je još davne 2001. tokom zajedničkih studija na Univerzitetu St. Endrjuz u Škotskoj gde su se i upoznali. On je bio tiha patnja svih studentkinja, a ona nije ni maštala da će se zainteresovti upravo za nju. Pre nego što je započeo ljubavnu vezu s Kejt, Vilijam je imao nekoliko devojaka.

Veza s Kejt od početka je bila posebna i strastvena, ali mladost i nesigurnost na kratko su presudili njihovom idealnom odnosu. Četiri godine pošto su počeli da se zbavljaju, dogodio se prekid koji je na njih itekako ostavio traga. Razdvojenost ih je naučila mnogočemu, a u tom su periodu shvatili da su ipak suđeni jedno drugome. Kejt Midlton ispostavila se posebnom devojkom i upravo onom koju će Vilijam odvesti do oltara.

U avgustu 2010. godine zaljubljeni Vilijam odlučio je nakon osam godina da zaprosi svoju ljubav života tokom zajedničkog putovanja u Keniji.

A onda se dogodilo i veliko venčanje, važan dan za britansko kraljevstvo. Bio je to petak 29. aprila 2011., dan kada je ispisana istorija i kada su milioni gledalaca uživo pratili kraljevsko venčanje prvorođenog sina princeze Dajane i princa Čarlsa.

Svi su želeli da vide prvu građanku koja dolazi na britanski kraljevski dvor, a zanimanje za spektakl nije bilo ograničeno samo na Veliku Britaniju, već su njihovo izgovaranje sudbonosnog da pratili gledaoci širom sveta.

Kejt je na venčanju 2011. godine zablistala u venčanici modne kuće Alexander McQueen, koju je za nju kreirala kreativna direktorka Sara Barton. Vojvotkinja je odabrala venčanicu koja je bila spoj tradicionalnog i modernog, a i danas je na popisu najpopularnijih i najskupljih venčanica.

U godinama koje su usledile vojvode od Kembridža postali su omiljeni kraljevski par na svetu, a vrhunac njihove popularnosti dolazi onda kada postaju roditelji.

Danas broje troje preslatkih mališana koji oduševljavaju obožavaoce. Kejt i Vilijam važe za sjajne roditelje, pažljive, predane i okrenute tradiciji, koja se u britanskoj monarhiji itekako poštuje.

Iako je njihov fokus danas na roditeljskoj ulozi, ovaj par sada broji osmu godinu braka.

Da su snažniji nego ikada pokazali su i kada se nedavno u javnosti pročulo o navodnoj aferi princa Vilijama. Šuškalo se da joj je princ bio neveran i to dok je vojvotkinja bila trudna s njihovim trećim detetom - princom Luisom.

Pisalo se da je suprugu prevario s porodičnom prijateljicom Rouz Hanberi, bivšim modelom koja sada živi sa suprugom, rediteljem Dejvidom Roksevidžom u Norfolku u Engleskoj. Stvar je još zanimljivija zbog toga što je Rouz bivša bliska prijateljica Kejt Midlton.

O celoj aferi kraljevska porodica nije se oglasila, a svojim ponašanjem supružnici Vilijam i Kejt dali su do znanja da ih takvi napisi ne mogu razdvojiti.

Zajedno deluju unutar dužnosti koje im je dodelila kraljica Elizabeta i pripremaju se za buduću ulogu kralja i kraljice Velike Britanije. Prebrodili su kriznu sedmu godinu braka i deluju srećnije no ikada. Osmu su godišnjicu braka proslavili u krugu porodice u vlastitu domu.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti