Pipa Midlton obnovila vezu sa bivšim dečkom

Pipa Midlton obnovila vezu sa bivšim dečkom

Autor: | 28/09/2011

0

Pipa Midlton je nakon tri meseca obnovila romansu sa Aleksom Loudonom. Najpoželjnija deveruša u junu je prekinula vezu sa bivšim igračem kriketa, ali se ovih dana ponovo vratila u zagrljaj momku kojeg bi njeni roditelji želeli za zeta. Odnos dvoje mladih je za kratko vreme postao je toliko ozbiljan da je, prema navodima britanskih tabloida, dvadesetdevetogodišnja sestra vojvotkinje od Kembridža preselila svoje stvari u Loudonov stan u blizini Parsons Grina u zapadnom Londonu.
- Pipa i Aleks su u pravom smislu par. Provela je sa Aleksom sredu, četvrtak i petak . Sve su više vremena zajedno. Aleks joj je već dao i ključeve od stana - rekao je neimenovani izvor blizak paru za "Mail on Sunday".

- Sada ozbiljno doživljavaju svoju vezu. Pipa je vrlo zaljubljena i nije isključen ni brak - rekao je isti izvor, a taj rasplet događaja bio bi gotovo isti kao u slučaju princa Vilijama i Kejt Midlton, koji su se nakon prekida ipak pomirili i na kraju venčali.

Par se prošlog vikenda pojavio na venčanju bliskih prijatelja, a kada je Pipa u društvu majke Kerol uslikana kako napušta jedan dizajnerski studio venčanica u Londonu pokrenute su glasine i o venčanju.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti