Princ Hari presrećan nakon rođenja sina: Za ovo malo stvorenje sam spreman i da umrem! (video)

Princ Hari presrećan nakon rođenja sina: Za ovo malo stvorenje sam spreman i da umrem! (video)

Autor: | 06/05/2019

0

Na svet je stigla još jedna kraljevska beba. U ponedjeljak ujutro Megan Markl i princ Hari postali su roditelji dečaka.

Vojvoda od Saseksa oglasio se povodom rođenja prvog deteta.

- Toliko sam ponosan na svoju suprugu. Oboje smo presrećni. Bilo je neverovatno, apsolutno čudesno. Uzbuđen sam što mogu da objavim da smo Megan i ja jutros postali roditelji malenog dečaka, vrlo zdravog dečaka - izjavio je Hari i dodao kako će ime otkriti naknadno.

- Zahvalni smo na svoj podršci i ljubavi koju ste nam pokazali. Porođaj je malo kasnio pa smo imali dovoljno vremena da razmislimo o imenima. Dosad nisam bio prisutan na mnogo porođaja, zapravo ovo mi je prvi. Svaki otac i roditelj reći će da je osećaj neverovatan, ali za ovo malo stvorenje sam spreman i da umrem! Osećam se kao da sam na mesecu - rekao je presrećni Hari.

Suprotno kraljevskoj tradiciji, par je odlučio da sve detalje porođaja drži u tajnosti. Ali prema zadnjim informacijama, Daily Mail sada prenosi kako je vojvotkinja od Saseksa u bolnicu odvezena rano u ponedjeljak, nakon što je prošlo više od jede nedelje od očekivanog termina, a s njom je tokom porođaja bio i Hari koji je otkazao službeni put u Holandiju jer nije hteo da propusti dolazak svog prvog deteta na svet.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti