Megan Markl i princ Hari ponosno pokazali svetu svog naslednika! (foto/video)

Megan Markl i princ Hari ponosno pokazali svetu svog naslednika! (foto/video)

Autor: | 08/05/2019

0

Princ Hari i Megan Markl su danas, ovog 8. maja, s ponosom predstavili svetu svog malenog naslednika, princa čije ime se još uvek ne zna.

Nakon što je u ponedeljak ujutro u 5.26 Megan rodila dečačića, ovo je prvi put da se pojavila u javnosti. Sina je držao ponosni otac, princ Hari.

Vojvotkinja je pred kamerama prokomentarisala da ima dva najbolja momka na svetu.

- Ovo je neverovatno, imam dva najbolja dečaka na svetu, jako sam srećna. Ima najbolji karakter na svetu, jako je smiren, ovo je kao da sanjam, ovi dani bili su zaista posebni - rekla je presrećna Megan, a princ Hari je kroz smeh dodao: "Samo se pitam od koga je to nasledio!"

Princ Hari je otkrio da se izgled bebe svakim danom mijenja.

- Biti roditelj je zaista predivno. Imamo ga tek dva-tri dana i zaista smo presrećni što smo dobili naše prvo dete - rekao je Hari.

Prvo dete vojvode i vojvotkinje od Saseksa još uvek nema ime, ali Megan je otkrila da će maleni dečak svoju prabaku i pradedu, kraljicu Elizabetu i vojvodu od Edinburga, upoznati tokom dana.

Na pitanje prisutnih novinara na koga beba liči, Megan je odgovorila kako to još uvek pokušavaju da dokuče.

Vojvotkinja je novinarima otkrila da su upravo naleteli na princa Filipa, dok su hodali do dvorane kako bi se susreli s novinarima.

- Biće to predivna prilika da pokažemo bebu ostatku porodice. I moja majka je s nama - poručila je Megan.

 

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti