Željna svoje slobode: Megan Markl kuje novi plan, ali bez Harija

Željna svoje slobode: Megan Markl kuje novi plan, ali bez Harija

Autor: | 02/03/2020

0

Megan Markl i princ Hari od kako su odlučili da napuste britansku kraljevsku porodicu, ne skidaju osmehe sa svojih lica, a sada vojvotkinja od Saseksa ima novi plan

I dok su nekoliko nedelja, Megan i Hari, uživali daleko od Britanije i kraljevskih obaveza, došlo je vreme da povratak u Britaniju.

Zvanično od 31. marta stupiće na snagu period tranzicije, koje će trajati punih 12 meseci. To znači da će tokom marta, Megan i Hari morati da ispoštuju sve do tada ugovorene kraljevske događaje i pojave se na njima. A onda će polako krenuti sa razvojem sopstvenog biznisa, nezavisnog od britanske krune.

Učestvovaće u šest dogadjaja u Velikoj Britaniji u februaru i martu, uključujući službu za Dan komonvelta, 9. marta.

Hari će se pojaviti 28. februara i 6. marta na dva veoma važna događaja za kraljevsku porodicu.

Kako se navodi u saopštenju palate, Megan i Hari imaće obavezu da se tokom marta pojave na ovim važnim događajima. I od toga ne smeju da odstupe. Između ostalog, Megan će imati aktivnosti i za Međunarodni dan žena 8. marta.

Očekuje se da će Hari prisustvovati londonskom maratonu u aprilu u svojstvu pokrovitelja, a par će takodje prisustvovati Inviktus igrama u Holandiji u maju.

Megan Markl pojaviće se na događaju sama

Iako je javnost navikla da bračni par viđa uvek zajedno, Megan ima plan da na predstojećoj Met Gali dođe sama, bez Harija.

Vojvotkinja od Saseksa će se 4. maja na prestižnom događaju, gde se okuplja krem Holivuda, pojaviti bez supruga, ali u pratnjii urednika britanskog magazina "Vogue" Edvardom Eninfulom.

Mudra Megan Markl: Zašto vojvotkinja često nosi nisku “neurednu” punđu?

To bi trebalo da bude njeno prvo pojavljivanje nakon što 31. marta i zvanično odstupi od svih kraljevskih dužnosti.

- Met Gala jasno određuje ko je ko u šoubiznisu. Naravno da je Megan jedno od imena na vrhu liste - rekao je izvor za britanski "The Sun" i dodao:

- Edvard i njegov tim uzbuđeni su što će baš vojvotkinja od Saseksa ići sa njima. Iako se iskreno vole, Megan želi da povremeno izađe i bez Harija, naročito jer želi da ponovo izradi svoje ime u Holivudu.

Met Gala je godišnja humanitarna zabava u njujorškom "Metropolitan Museum of Art", a pojavljivanje na njoj je stvar prestiža. Ulaznice se skupo plaćaju, ali na Met Galu ne može doći nito ko ne dobije pozivnicu urednice američkog magazina "Vogue" Ane Vintur.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The Diva Bible (@the_diva_bible) дана 1. Мар 2020. у 6:47 PST

Izvor je otkrio za ovaj medij da se Megan odlučila za "glamurozni androgeni" izgled. To će ujedno i biti tema ovogodišnje Met Gale. Naime, raskošna zabava ove je godine biće inspirisana "Orlandom" Virdžinije Vulf.

Bakingemska palata još uvek nije komentarisala ove navode. Samim tim, još uvek nema ni zvanične potvrde da će Megan crvenim tepihom po prvi put prošetati bez Harija.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The Royal Stepsister (@theroyalstepsister) дана 1. Мар 2020. у 9:49 PST

hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Pročitajte još