Mudra Megan Markl: Zašto vojvotkinja često nosi nisku “neurednu” punđu?

Mudra Megan Markl

Mudra Megan Markl često je viđena u javnosti kako nosi kosu vezanu u nisku, neurednu, punđu, a sada je otkriveno i zašto je to tako 

Megan Markl (38) veoma mudro bira svoje odevne kombinacije, a njima za tren oka prilagodi i frizuru. Zbog svega toga svet je proglasio ikonom stila, a ona je rešila da pripadnicama lepšeg pola otkrije i neke svoje male beauty tajne.

Supruga britanskog do nedavno princa, a sada vojvode od Saseksa, Harija, često se može videti kako brojnim elegantnim modnim kombinacijama vešto prilagodi više nego praktičnu, a sjajnu fruzuru. U pitanju je niska, neuredna, punđa.

Vojvotkinja sa Balkana: Severina Kojić iskopirala Megan Markl?

Mudra Megan Markl

Britanski modni eksperti naveli su da je ovo više nego pohvalan potez lepe Megan, a za to postoji i nekoliko pametnih razloga.

Mudra Megan Markl – Šeširi su uvek ženin prijatelj

Poznato je da pripadnice kraljevskih porodica, kao i one dame koje drže do svog izgleda, često nose šešire. Ovakav izbor frizure, Megan omogućava da u svakom trenutku može da stavi šešir na glavu, bez da pokvari svoje lokne i frizuru.

Mudra Megan Markl

Odlična je i za dan, ali i za noć 

Umeće je jednu istu frizuru neprimetno poneti preko dana, a onda uz promenu haljine to isto učiniti i u večernjem izdanju. Ovakvu frizuru, mudra Megan Markl veoma lako i vešto kombinuje bez obzira na priliku i na tome joj brojni modni eksperti čestitaju.

Nenametljiva i sjajno joj pristaje

Složićete se da ova niska neuredna punđa, Megan i te kako dobro pristaje. U odnosu na puštenu kosu ili neku ozbiljniju frizuru, ova joj savršeno ide uz crte lica, pa se veoma često može čuti komentar:

– Ona je toliko slatka!

Mudra Megan Markl

Mudra Megan svesna je da je ovo jedan od njenih top tri izbora kada je frizura u pitanju, pa sa njom zna da nikada ne rizikuje.

Mudra Megan – Spremna za čas

Vojvotkinja od Saseksa priznala je da ne voli mnogo vremena da provodi u sređivanju. Pa tako obožava i brzinske frizure, koje joj ne oduzimaju mnogo vremena. A ova je definitivno jedna od njih.

Modna izdanja Megan Markl koja su obeležila godinu za nama

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Meghan Markle (@meghan_update) дана

U intervjuu za “Esquire”, pre određenog vremena, Megan je priznala:

– Kada se spreman negde da idem, potrebno mi je najviše pola sata i već sam na vratima. Ne volim da traćim vreme na spremanje. Jednostavno želim da što pre izađem i dobro se zabavim.

Mudra Megan Markl

I dok je nekim pripadnicama lepšeg pola potrebno i nekoliko sati da bi iskopirali “look” Megan Markl, ona veoma dobro zna šta joj pristaje. Zato je i često možemo videti sa preslatkom niskom punđicom na glavi, jer zašto bi menjala nešto što je pun pogodak.

Šta vi kažete?

Pogledajte rezultate

Loading ... Loading ...

hellomagazin.rsguliver/getty, instagram

Više o temama: