Neustrašiva kraljica: Elizabeta II ponovo u sedlu (foto)

Neustrašiva kraljica: Elizabeta II ponovo u sedlu (foto)

Autor: | 02/06/2020

0

Britanska kraljica Elizabeta II primećena je i fotografisana prethodnih dana u vrlo interesantnom izdanju. Najstarija, a ujedno i najvažnija članica kraljevske porodice vikend je obeležila druženjem sa svojim četrnaestogodišnjim ponijem pod imenom Balmoral Fern. U ovoj aktivnosti kraljicu su zapazili u „Home-parku“, nadomak Vindzorske palate.

Pročitajte: Britanska kraljica Elizabeta se više ne vraća dužnostima?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HELLO! Magazin (@hellomagazinsrbija) дана 1. Јун 2020. у 3:12 PDT

Interesantno je da za jahanje ponija kraljica nije odabrala svoju uobičajenu garderobu jarkih boja. Ovog puta opredelila se za maslinastozeleni kaput, a stajlingu je dodala lični, prepoznatljivi pečat asesoarom u vidu pink marame vezane oko glave.

Pročitajte: Britanska kraljica Elizabeta se pridržava posebnih pravila i za stolom

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sky News (@skynews) дана 1. Јун 2020. у 1:35 PDT

Opšte je poznato da je kraljica ljubiteljka aktivnosti sa konjima, uključujući konjičke trke, a tokom vladavine često smo je mogli videti upravo na leđima ove miroljubive životinje.

Britanska kraljica Elizabeta je naklonost prema konjima prenela i na mlađe generacije

Prvog konja dobila je sa samo četiri godine, kada je i počela da gaji ljubav prema njima. Takođe, ne propušta događaje kao što su „Windsor Horse Show“ i „Royal Ascot“, koji se ove godine možda neće održati zbog aktuelne pandemije.

Pročitajte: O kraljičinom obraćanju naciji i dalje se priča - Ovim je Elizabeta II oduševila Britance

Naklonost prema konjima britanska kraljica Elizabeta prenela je i na mlađe generacije. Njena ćerka, princeza Ana, postala je prva članica kraljevske porodice koja se takmičila na „Olimpijskim igrama“ 1976. godine u Montrealu, upravo u jahačkoj disciplini. Prateći korake svoje majke i Anina ćerka Zara takmičila se na „Olimpijadi“ 2012. i osvojila srebrnu medalju za kraljevsku porodicu.

Pročitajte: Kraljica Elizabeta II ponovo očajna - Moj unuk se razvodi!

Princ Filip i kraljica Elizabeta uživaju u romantičnim večerama

Kako „Vanity Fair“ prenosi, britanska kraljica Elizabeta II je, osim jahanjem konja, slobodno vreme tokom trajanja karantina ispunjavala i romantičnim večerama sa mužem, princom Filipom. Kraljica i princ izolaciju provode u Vindzorskoj palati i zaista uživaju u zajedničkom vremenu, nakon što su dve godine živeli razdvojeni.

‒ Najveću radost kod kraljice izaziva činjenica da tokom karantina više vremena može da provodi sa mužem. Svake večeri večeraju zajedno i sređuju se za obedovanje kao za ljubavne sastanke ranije ‒ rekao je insajder za „Vanity Fair“.

Pročitajte: Britanska kraljica Elizabeta započela osvetu - Megan je od sada zabranjeno i ovo (foto)

Princ Filip će 10. juna obeležiti 99. rođendan, a ne sumnjamo da će mu kraljica prirediti zanimljiv poklon. Ipak, iako je ceo svet zbog pandemije ušao u neku vrstu „stanja mirovanja“, Elizabeta već uveliko planira da se vrati obavljanju kraljevskih dužnosti.

Pročitajte: Izbegnuta tragedija - U autu koji je udario princ Filip bila devetomesečna beba

Komentari (0)

Loading
Violeta Vasiljević guliver/getty, instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti