Kraj Megzita: Kraljica Elizabeta podržala odluku Harija i Megan, ali ima jedan uslov!

Kraj Megzita: Kraljica Elizabeta podržala odluku Harija i Megan, ali ima jedan uslov!

Autor: | 14/01/2020

0

Kraj "Megzita" i ispunjenje snova Megan Markl i princa Harija

Sve oči i uši juče su bile usmerene ka Velikoj Britaniji, gde je održan istorijski sastanak. A Kraljica Elizabeta II (93) donela je svoju odluku!

Naime, u Sandringemu, okupili su se svi najvažniji članovi kraljevske porodice, kako bi se donela odluka o želji Megan Markl i princ Hari da napuste porodicu i kraljevstvo i započnu samostalan život.

Vojvoda od Saseksa suočio se sa kraljicom, princom Čarlsom i princom Vilijamom, prvi put otkako je u dogovoru sa Megan odustao od viših kraljevskih dužnosti.

Sami članovi kraljevske porodice ne vide nikakvu korist u tome da Megan i Hari ostanu bez titula. Budući da su svi i te kako svesni kakve je katastrofalne posledice sve imalo po njih kada je pokojna Dajana, princeza od Velsa, izgubila svoju titulu. Javnost i dan danas smatra da joj je sve to nepravedno oduzeto.

Kako se Megan sa sinom Arčijem trenutno nalazi u Kanadi, mediji navode da je ona sastanku prisustvovala preko videopoziva.

Kraj Megzita - Iako razočarana, kraljica Elizabeta podržala odluku svog unuka i njegove supruge

Kraljica Elizabeta II i te kako je bila razočarana kada je čula šta su odlučili princ Hari (35) i Megan (38).

Očekivalo se da će ih njen uticaj i karakter odgovoriti od prvobitne zamisli, ali kraj Megzita je sasvim drugačiji.

Vojvoda od Saseksa suočio se sa kraljicom, princom Čarlsom i princom Vilijamom, prvi put otkako je u dogovoru sa Megan odustao od viših kraljevskih dužnosti.

O ishodu razgovora javnosti se obratila kraljica Elizabeta u službenoj izjavi.

- Danas je moja porodica imala vrlo konstruktivne diskusije o budućnosti mog unuka i njegove porodice. Moja porodica i ja u potpunosti podržavamo njihovu želju za stvaranjem novog života kao mlade porodice. Iako bismo im želeli da ostanu sa nama kao stalni članovi kraljevske porodice, poštujemo i razumemo njihovu želju da žive samostalnijim životom, a da pri tom ostanu deo moje porodice - navela je kraljica i dodala:

- Hari i Megan su jasno stavili do znanja da u svom novom životu odriču pomoći kraljevske porodice. Stoga je dogovoreno da će nastupiti prelazni period. U njemu će provoditi vreme u Kanadi i Velikoj Britaniji. Ovo su složena pitanja koja moja porodica treba da razreši. I ima još posla koji treba obaviti, ali tražila sam da konačne odluke budu donete u narednim danima.

Kraj Megzita - Kraljica Elizabeta sve predvidela

Kraljica Elizabeta II od samog početka veze princa Harija sa Megan nije tolerisala izabranicu svog unuka. A šuška se i da je ona odavno predvidela Magzit, koji se sada i desio.

Verovatno je da je Harijeva porodica nepoverljiva prema Megan jer je u kasnim tridesetim, a pritom i razvedena.

Sada im je mišljenje o snaji možda i gore nego ikada s obzirom na takozvani rasplet događaja.

hellomagazin.rs guliver/getty

Pročitajte još