Arči u opasnosti, princ Čarls i Kamila čine sve da ga spasu

Arči u opasnosti, princ Čarls i Kamila čine sve da ga spasu

Autor: | 26/06/2020

0

Arči u opasnosti ‒ vest je koja je kao bomba odjeknula širom sveta. Kako piše britanska štampa, princ Čarls i njegova supruga Kamila čine sve kako bi spasli unuka. Prema pisanju magazina „Woman's Day“, sin princa Harija i Megan Markl nalazi se u Los Anđelesu, a kraljevski dvor je veoma zabrinut za njegovo zdravlje.

Usled opšte panike koja je nastala zbog naglog širenja virusa korona u Sjedinjenim Američkim Državama, princ Čarls i Kamila odlučili su da tajno odlete u Los Anđeles po svog unuka. Dobro obavešten izvor navodi za ovaj medij da Čarls ne želi da Arči ostane više ni jedan dan u žarištu korone. Zato želi da bude u Britaniji u kraljevskom dvoru. Osim toga, vreme je da malo bude sa porodicom, koja ga se i te kako uželela.

Pročitajte: Megan i Hari presrećni - Maleni Arči izgovorio prvu reč

Arči u opasnosti, princ Čarls ima plan

Kako bi mali Arči bio na sigurnom čitava kraljevska porodica podržala je plan princa Čarlsa. Svestan da će njegova želja naići na Harijevo i Meganino negodovanje, Čarls je smislio i rezervni plan. Naime, ukoliko naiđe na sinovljev i snajin otpor, biće prinuđen da zajedno sa suprugom lično ode u Ameriku i pokuša da ih ubedi da se vrate u Englesku.

‒ Svi su veoma zabrinuti za Harija, Megan i jednogodišnjeg Arčija i misle da nisu potpuno zaštićeni u njihovom novom dvorcu. Imaju obezbeđenje koje nije naviklo da radi za kraljevsku porodicu. U Velikoj Britaniji postoje zakoni da se ljudi ne smeju približavati kraljevskoj porodici, a posebno maloj deci. Zato Čarls ne želi da rizikuje. On smatra da je najbolje da se svi oni sada vrate u Englesku ‒ ispričao je anonimni izvor.

Pročitajte: Princ Čarls ima najslađi rođendanski poklon za unuka Džordža

Arči je svoj prvi rođendan proslavio sa mamom i tatom, daleko od ostatka kraljevske porodice, a o njihovom susretu odavno se priča. Kraljevska porodica dečaka nije videla od početka aprila, kada su se i zvanično preselili na drugi kontinent. I sama Megan, kao i Hari, zabrinuti su za celokupno stanje u zemlji u kojoj se nalaze.

‒ U ovoj pandemiji, o kojoj vrlo malo znamo, neki dokazi pokazuju da je mogući uzrok pojave virusa naše iskorišćavanje prirode. Posledice ovih izazova su jasne. Ali ne smemo dozvoliti da nas paralizuju. Otkako sam postao otac, osećam pritisak da osiguram deci budućnost kakvu zaslužuju. Budućnost koja im neće biti oduzeta, budućnost punu mogućnosti i prilika ‒ nedavno je izjavio princ Hari.

Za sada nije poznato da li će vojvoda i vojvotkinja od Saseksa doneti odluku o povratku na dvor, gde im se čitava porodica i te kako raduje.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Pročitajte još