Kosač smrti: Mrežama se kao virus širi jezivi trenutak s krunisanja kralja Čarlsa VIDEO

Kosač smrti: Mrežama se kao virus širi jezivi trenutak s krunisanja kralja Čarlsa VIDEO

Autor: | 07/02/2024

0

Kralj Čarls ozbiljno je bolestan, a još nije „sastavio” ni godinu dana na tronu. Baš je baksuz, kažu mnogi.

Iako je postao kralj istog trenutka kada je preminula njegova majka Elizabeta II, zvanično je preuzeo presto 6. maja, što je bio jedan od najsenzacionalnijih događaja 2023. godine.

Victoria Jones - WPA Pool/Getty Images

 

A gde su kraljevske porodice, tu su, otkako je sveta i veka, i razni Nostradamusi, proroci, vračevi, čarobnjaci, magovi, vile, veštice, a u novije vreme i neizbežni teoretičari zavera. Upravo su oni tokom ceremonije krunisanja primetili jedan „zlokoban znak”...

Pročitajte: Potresan susret oca i sina - Princ Hari stigao u London, prve fotografije teško bolesnog Čarlsa

Da li ste i vi videli Kosača smrti? Neobična tamna figura nakratko se pojavila na ulazu u Vestminstersku opatiju, podsetivši mnoge na mitsku priliku sa kapuljačom koja drži kosu i simbolizuje smrt.

Screenshot

 

Mnogi su to protumačili kao predznak nečeg lošeg. Neko jeste prošao pored ulaznih vrata sa spoljne strane, ali vrlo brzo se saznalo da je reč o pomoćniku u ceremonijalnoj odeždi, kakva se nosi prilikom verskih obreda.

Pročitajte: Britanija ništa ne prepušta slučaju - Sahrana kralja Čarlsa isplanirana do detalja

Čim se pronela vest da Čarls ima rak, društvenim mrežama proširio se snimak Kosača, a neki su se zapitali da li se to zaista dogodilo. Jeste, dogodilo se.

Iako to nije bio nikakav vesnik smrti, može da se protumači na različite načine, a jasno je koji je trenutno najpopularniji.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hristopher Furlong/Getty Images, screenshot