Ove godine izostaje proslava za pamćenje: Potpuno drugačiji rođendan princa Džordža

Ove godine izostaje proslava za pamćenje: Potpuno drugačiji rođendan princa Džordža

Autor: | 22/07/2020

0

Princ Džordž danas proslavlja sedmi rođendan. Tim povodom zvanična „Instagram“ stranica Kensington palate objavila je sjajne fotografije koje je napravila ponosna mama Kejt. Izgleda da vreme prolazi neverovatnom brzinom jer je preslatka bebica koju je obožavao ceo svet izrasla u malog, zrelog dečaka.

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža objavili su fotografiju svog sinčića i zahvalili svima na divnim rođendanskim željama.

Pročitajte: Mama Kejt u problemu - Prinčevi Džordž i Luis već zadaju muke

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on Jul 22, 2020 at 1:59am PDT

- Hvala svima na divnim željama za rođendan princa Džordža.

Princ Džordž dugo nije viđen u javnosti jer se sa porodicom nalazi na izolovanom imanju, gde su se radi sigurnosti sklonili zbog virusa korona. Sa bratom i sestrom provodi dane igrajući se na porodičnom imanju, a sa Šarlot određeno vreme posvećuje školskim obavezama. Preslatki princ provodi vreme i pomažući ocu u obavljanju kraljevskih dužnosti, pa ih je Kejt nekoliko puta fotografisala prilikom obavljenja humanitarnih poslova.

I zvanični „Instagram“ profil kraljevske porodice objavio je preslatku fotografiju princa Džordža.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on Jun 6, 2020 at 5:59am PDT

Iako ove godine nisu svi na okupu, prabaka kraljica Elizabeta i njen suprug princ Filip čestitali su mu rođendan.

‒ Želimo princu Džordžu veoma srećan sedmi rođendan ‒ piše u zvaničnoj objavi kraljevske porodice.

Pročitajte: Princ Čarls ima najslađi rođendanski poklon za unuka Džordža

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on Jul 22, 2020 at 1:06am PDT

Povodom rođendana princa Džordža i savršenog poklona za ovu priliku prvi se oglasio njegov deda, princ Čarls. On je izjavio da je u detinjstvu stalno bio okružen muzikom, ali da je pravo muzičko iskustvo iskusio tek u sedmoj godini. Za rođendan ga je majka, kraljica Elizabeta, odvela na balet u izvođenju „Boljšog teatra“. To je bila prva poseta ruskog pozorišta Ujedinjenom Kraljevstvu i ostavila je ogroman utisak na mladog princa.

‒ Mene je taj performans oduševio i inspirisao. Upravo zato smatram da je veoma važno voditi decu u razvoju da direktno iskuse umetnost. Rođendan princa Džordža idealna je prilika za to ‒ izjavio je princ Čarls.

S obzirom na to da je pandemija virusa korona na neko vreme zaustavila društvena okupljanja, druženje unuka i deke moraće da sačeka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on Apr 23, 2020 at 1:20pm PDT

Bilo kako bilo, ne sumnjamo da će Vilijam i Kejt naći najbolji način da sedmi rođendan svom sinu učine nezaboravnim, čak iako će ga provesti u društvu uže porodice.

Zanimljivo je da je princ Džordž prvi koji je u kraljevsku porodicu uveo tradiciju proslavljanja rođendana. Njegov otac princ Vilijam nije imao rođendansku zabavu. Vilijam je za svoj prvi rođendan bio sa dadiljom, jer su princ i princeza od Velsa boravili u Kanadi.

Princ Džordž, sa druge strane, svoju prvu svećicu ugasio je u prisustvu roditelja, i od tada je ovaj dan veoma bitan za sve članove kraljevske porodice. Kejt i njena sestra Pipa uvek osmisle slatku zabavu kako bi mališanima izmamili osmeh, što sigurno neće izostati ni ove godine, iako u nešto užem porodičnom krugu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti