Premijera poslednje sezone serije Kruna: Princeza Dajana na crvenom tepihu sa Vilijamom i Harijem

Premijera poslednje sezone serije Kruna: Princeza Dajana na crvenom tepihu sa Vilijamom i Harijem

Autor: | 13/11/2023

0

Premijera poslednje sezone serije Kruna

Šesta i poslednja sezona serije „Kruna”, koja je osvojila svet pre nekoliko godina i protresla temelje britanske monarhije, 16. novembra stiže na „Netfliksovu” platformu. Zapravo, prvi deo, dok ćemo drugi moći da gledamo od 14. decembra.

Phillip Faraone/Guliver Getty Images

 

Tizeri obećavaju nove potrese. U novim epizodama biće prikazani poslednji dani princeze Dajane, ali ne i detalji tragedije u Parizu.

Producenti su, naime, smatrali da bi osvrt na taj deo priče mogao da bude previše osetljiv, pa su se više fokusirali na njenu romansu sa Dodijem al Fajedom.

Pročitajte: Imala bi 61 godinu i poneku boru - Ovako bi danas izgledala princeza Dajana FOTO

Pratićemo i princa Vilijama koji pokušava da se vrati životu posle gubitka majke i posveti školovanju, a obuhvaćeni su i smrt princeze Margarete i kraljice majke, Čarlsovo venčanje sa Kamilom i Elizabetina razmišljanja o budućnosti porodice.

Phillip Faraone/Guliver Getty Images

 

U nedelju u večernjim časovima po kalifornijskom vremenu šesta sezona „Krune” predstavljena je u Los Anđelesu.

Pročitajte: Niste spremni za finalnu sezonu serije Kruna - Najveće pikanterije su ostavili za kraj, svi čekaju da se pojavi Pipa

Pemijeri su prisustvovali televizijska Ledi Di, po mnogima i najbolja, Elizabet Debicki, sa „sinovima” Vilijamom i Harijem, odnosno Rufusom Kampom i Flinom Edvardsom.

Monica Schipper/Guliver Getty Images

 
 

Crvenim tepihom prošetao se i Kalid Abdala, koji igra Dodija, Džonatan Prajs koga ćemo ponovo gledati u ulozi princa Filipa, Meg Belami kao Kejt Midlton, a bio je tu i jedan korgi, predstavnik omiljene rase pasa kraljice Elizabete.

Phillip Faraone/Guliver Getty Images

 

Komentari (0)

Loading
hellomazagin.rs Monica Schipper/Guliver Getty Images

Slične Vesti