Kejt Midlton za doručak uvek jede isto: Zbog moćnog napitka nema grama sala

Kejt Midlton za doručak uvek jede isto: Zbog moćnog napitka nema grama sala

Autor: | 02/11/2023

0

Doručak Kejt Midlton, čaša puna vitamina i dobre energije

Vojvotkinja od Kembridža je superžena. Stalno je na nogama, trči za decom ili za obavezama, svugde stiže na vreme, a sve to uz uvek savršen stajling i širok osmeh. Nije ni čudo što se mnogi pitaju da li Kejt Midlton ima klona.

U čemu je tajna? Da li zaista poseduje neke supermoći? Kako otkriva britanski HELLO!, njeno glavno oružje zove se – doručak. Najvažniji obrok, kažu lekari, jer obnavlja telo posle višesatnog noćnog gladovanja i obezbeđuje mu dovoljno energije za dan pun obaveza.

Doručak Kejt Midlton okrepljujući napitak

Getty images

 

Kejt voli da doručkuje sa suprugom i decom, to je ritual u kojem svi uživaju. Dan počinje smutijem, tačnije kombinacijom kelja, alge spiruline, lišća zelenog čaja, spanaća, korijandera, zelene salate i borovnica. Čaša puna vitamina i dobre energije.

Pročitajte: Doručak Tamare Vučić ne košta više od 400 dinara - Na stolu zdrave namirnice i jedan napitak za vitku liniju

No, to nije sve. Obavezan je tanjir ovsene kaše, za koju nutricionisti tvrde da je najbolja opcija za zdrav doručak jer sadrži visok nivo vlakana, proteina, minerala, kalcijuma, vitamina B. Ovas je odličan za probavni sistem i držanje holesterola pod kontrolom i ima još bezbroj dobrih strana.

Kad stigne, vojvotkinja ujutru radi lagane vežbe. Ipak, doručak je na prvom mestu.

Guliver Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Jonathan Brady - WPA PoolGetty Images