Stiže BEBA! Kejt Midlton presrećna, najlepše vesti zvanično potvrđene FOTO

Stiže BEBA! Kejt Midlton presrećna, najlepše vesti zvanično potvrđene FOTO

Autor: | 06/07/2023

0

U kraljevsku porodicu stiže još jedna beba. Iako je Kejt Midlton pre nekoliko meseci probudila sumnju stomakom koji je bio zaobljeniji nego inače, ovog puta nije reč o njoj. Ali, nema sumnje da je presrećna jer će po četvrti put postati tetka. Njena sestra Pipa takođe ima troje dece, a sada je došao red da se u ulozi roditelja oproba i njihov mlađi brat.

Daniel Leal - WPA Pool/Getty Images

 

Džejms Midlton i njegova supruga Alize čekaju prvo dete, što je obelodanio simpatičnom fotografijom na Instagramu. U centru pažnje su stomak, čija veličina otkriva da je trudnoća već u ozbiljnijim mesecima, Alize i ljubimac Mejbl.

Pročitajte: Dvoje im je dovoljno - Hari i Megan neće imati više dece, razlog će vas iznenaditi

„Ne možemo da budemo uzbuđeniji... Osim možda Mejbl“, našalio se brat princeze od Velsa, dodavši da je to najlepša vest ove godine koja je počela tužno jer su ostali bez psa Ele. No, završiće se srećno, jer će se porodici pridružiti novi član.

Instagram

 

Instagram

 

Džejms i francuska finansijerka Alize Tevene venčali su se u septembru 2021. u romantičnom Borm le Mimozi na Azurnoj obali. Žive na prelepom seoskom imanju u Berkširu sa njihovim koker španijelima i zlatnim retriverom. Prošle jeseni „porodica“ se proširila – Mejbl je na svet donela osmoro štenaca. Sada je došao red na vlasnike.

Holly Zara Malone / Ginger Veil

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Chris Jackson/Getty Images

Slične Vesti