Svetska ekskluziva u magazinu HELLO!: Bajkovito venčanje Džejmsa Midltona i Alize Tevene

Svetska ekskluziva u magazinu HELLO!: Bajkovito venčanje Džejmsa Midltona i Alize Tevene

Autor: | 02/10/2021

0

Venčanje Džejmsa Midltona samo u magazinu HELLO!

Suncem okupan pejzaž romantične Francuske, vintidž kabriolet i mladenci koji blistaju od sreće – Džejms Midlton i Alize Tevene spremni su da proslave to što su konačno stupili u brak.

Magazin HELLO! donosi vam svetsku ekskluzivu i prve fotografije s venčanja poznatog para, koje je, u prisustvu prijatelja i članova porodice, održano u subotu, 11. septembra, u Borm le Mimozi, jednom od najlepših sela na Azurnoj obali.

Holly Zara Malone / Ginger Veil

 

– Dobru zabavu čine tri stvari: dobra muzika, dobri hrana i vino, i divni ljudi. Imali smo tu sreću da na našem slavlju budu sva tri – kaže Džejms, mlađi brat vojvotkinje od Kembridža, dok ekskluzivno za HELLO! pokazuje fotografije sa intimnog venčanja, od samog čina u skromnoj gradskoj većnici do proslave nadomak plaže. Otkrio nam je i dirljivu priču koja stoji iza bajkovite venčanice koju je ponela Alize, kao i da su posebnu ulogu na venčanju imali njihovi psi Ela i Mejbl.

Pročitajte: Slavlje u kraljevskoj porodici - Oženio se brat Kejt Midlton (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Middleton (@jmidy)

– Ne možemo biti srećniji - nastavlja tridesetčetvorogodišnji Džejms, koji je bio prinuđen da venčanje, prvobitno planirano za maj 2020. godine, dva puta otkaže.

– Napokon smo uspeli da proslavimo s porodicom i prijateljima uprkos izazovima globalne pandemije, ali smo bili opušteni znajući da će taj dan doći.

A taj dan proslavili su u velikom stilu, s najbližima i najdražima, uključujući Džejmsovu sestru Kejt Midlton, princa Vilijama i njihovu decu, princa Džordža, princezu Šarlot i princa Luisa.

Prisutna je bila i njegova sestra Pipa sa suprugom Džejmsom Metjuzom i njihovim mališanima Arturom i Grejs, kao i roditelji Kerol i Majkl Midlton, s kojima su Džejms i Alize živeli tokom lokdauna. Upravo za vreme tih meseci prošle godine, na porodičnom imanju u Baklberiju, u Berkširu, buduća nevesta naišla je na venčanicu iz snova.

Nastavak teksta i ekskluzivne fotografije sa venčanja čekaju vas u novom broju magazina HELLO! koji je u prodaji od 1. oktobra

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti