Prijateljstvo puca po šavovima: Kako su Klunijevi jednom rečenicom osramotili Megan Markl

Prijateljstvo puca po šavovima: Kako su Klunijevi jednom rečenicom osramotili Megan Markl

Autor: | 29/10/2020

0

Venčanje Harija i Megan prepričava se već dve godine. Venčanica Megan Markl, toalete članova kraljevske porodice, ali i brojne zvanice bile su glavna tema, danima nakon glamuroznog slavlja. Tada su mediji brujali o prijateljstvu između Amal i Džordža Klunija sa mladencima.

Ovo prijateljstvo i danas puni naslovne strane svetskih portala. Naime, jedna izjava Džordža Klunija razbila je iluziju o bliskom prijateljstvu sa Harijem i Megan Markl.

- Prijateljica princeze Dajane, Kerolajn Bartolome je npre početka ceremonije stajala pored slavnog para. Kako bi započela razgovor sa njima, pitala ih je kako znaju Harija i Megan, na šta su oni kratko odgovorili: 'Ne poznajemo ih' - prenosi magazin "AirMail".

Pročitajte: Venčanje princa Harija - Princ Vilijam je kum, ali Kejt ne može da bude kuma

Ipak, kako se kasnije ispostavilo, taj dan predstavljao je početak dobrog prijateljstva između porodice Kluni i poznatog para.

Spisak zvanica sa kraljevskog venčanja, kako navodi za "Vanity Fair" kraljevski biograf Endru Morton, sastavljala je lično Megan, a na njemu su se sa razlogom našle brojne zvanice sa "holivudske A liste poznatih".

Pročitajte: Nataša Miljković o ljubavi i godinama: Žarko i ja smo kao Džordž i Amal Kluni

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) on May 19, 2020 at 12:21am PDT

- To se ispostavilo kao mudar potez jer su je ti ljudi od venčanja više puta javno branili u medijima - zaključio je on.

Ipak, sada kada se zna da je prijateljstvo sa Klunijevima izgrađeno na slučajnosti i da su oni na dan venčanja bili "maskote", Megan i Hari mogli bi da se distanciraju od para, koji je vojvotkinjinu tajnu izneo na videlo.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Pročitajte još