Venčanje princa Harija: Princ Vilijam je kum, ali Kejt ne može da bude kuma

Venčanje princa Harija: Princ Vilijam je kum, ali Kejt ne može da bude kuma

Autor: | 26/04/2018

0

Do venčanja godine ostalo je manje od mesec dana, a obožavaoci dobijaju sve više informacija o tome kako će proteći ovaj veliki dan. Oko 600 osoba će prisustvovati venčanju , dok će oko 2.600 zvanica biti na slavlju u dvorcu.

Britanski princ Hari izabrao je starijeg brata Vilijama da mu bude svedok na venčanju s bivšom američkom glumicom Megan Markl, ali još uvek nije poznato ko će imati tu čast da stoji rame uz rame sa mladom ispred oltara.

Princ Hari odlučio ko će mu biti venčani kum, Britanci oduševljeni njegovim izborom

Po rečima Marlene Koenig, dobrog poznavaoca  protokola i odnosa u kraljevskoj porodici, to sigurno neće biti vojvotkinja od Kembridža. Šta više ona neće doći ni na devojačku zabavu, jer joj kao budućoj kraljici to ponašanje ne priliči.


-Uloge kuma i deveruša su uglavnom rezervisane za neudate dame, a Kejt je nedavno postala mama po treći put, te ima puno obaveza oko bebe, tvrdi  Marlena.


-Iskreno, Hari i Megan su presrećni što će Kejt doći, jer je tek rodila treće dete. Rekli su joj kako ne žele da je zamaraju ni sa čime, niti traže od nje da im pomaže. Žele samo da uživa u njihovom danu- rekao je izvor blizak kraljevskoj obitelji za Vanity Fair.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još

Najnovije vesti