Iz Bakingemske palate stiže važna novogodišnja poruka: Kraljica je poželela samo jedno

Iz Bakingemske palate stiže važna novogodišnja poruka: Kraljica je poželela samo jedno

Autor: | 01/01/2021

0

Za kraljevsku porodicu ovi praznici izgledali su potpuno drugačije. Božić su proslavili svako u svom porodičnom domu, dok je kraljica Elizabeta boravila u zamku "Vindsor" sa suprugom. Ništa se nije razlikovalo ni tokom dočeka Nove godine. Porodica nije bila na okupu, ali vera u bolje dane nije izostala.

Novogodišnja čestitka kraljice Elizabete objavljena je na zvaničnom "Instagram" profilu kraljevske porodice. Fotogradija beleži nekoliko, za kraljicu važnih, trenutaka, koje je donela 2020. godina, a poruka koju je Elizabeta poslala svetu, glasi ovako:

- Možda ćemo još neko vreme čekati bolje dane, ali važno je da verujemo da će oni doći. Opet ćemo biti sa prijateljima, opet ćemo biti sa porodicom, ponovo ćemo se sastajati - Njeno kraljevsko visočanstov, Kraljica, želi vam srećnu Novu godinu.

Pročitajte: Vest zbog koje je sve stalo -  Kraljica Elizabeta ima još samo nekoliko meseci života?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The Royal Family (@theroyalfamily)

Novogodišnja čestitka kraljice Elizabete odiše tugom, što su po prvi put za nju praznici drugačiji, što tradicija uprkos svemu nije mogla biti ispoštovana i što je bila daleko od svojih unuka i praunuka.

Ipak, u prilog godini za nama, na zvaničnom profilu kraljevske porodice objavljene su i fotografije, koje su zabeležene tokom najvažnijih trenutaka u 2020. godini.

Kraljica i vojvoda od Edinburga proslavili su sedamdeset treću godinu braka.

Okrugli toranj u zamku "Vindsor" dva puta ove godine bio je osvetljen plavim svetlima u znak zahvalnosti zdravstvenim radnicima koji su se predano borili protiv pandemije korona virusa.

Kraljica je odlikovala Toma Mora zbog napornog rada u prikupljanju sredstava tokom pandemije korona virusa.

Iako je godina imala važne trenutke, kraljevska porodica nada se da će u 2021. godini konačno ponovo biti na okupu, a da će ceo svet imati neke mnogo srećnije i lepše dane.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Victoria Jones - WPA Pool, Getty Images via Guliver

Najnovije vesti