Ovo niko nije očekivao: Kraljica Elizabeta ostavila Harija i Megan bez krova nad glavom?

Ovo niko nije očekivao: Kraljica Elizabeta ostavila Harija i Megan bez krova nad glavom?

Autor: | 23/11/2020

0

Od kada su početkom godine, Hari i Megan objavili da se odriču kraljevskih titula i dužnosti, sukob u kraljevskoj porodici omiljena je tema javnosti. Naime, od kada su se preselili u Sjedinjene Američke Države, Hari i Megan nisu posetili kraljesku porodicu, a mnogi komentarišu da razlog tome nije planetarna pandemija korona virusa već sukob sa porodicom.

Pročitajte: Hari i Megan oduševili javnost novim portretom - Šta to vojvotkinja nosi na ruci? (foto)

Chris Jackson Getty Images via Guliver

Sada bi taj sukob mogao da dobije nezapaćene namere, jer je kraljica, prema pisanju stranih medija, Hariju i Megan zadala nizak udarac. Naime, njihova britanska rezidencija, Frogmor Kotaž, dodeljena je Harijevoj sestričini, princezi Evgeniji, koja sa suprugom očekuje prvo dete.

Sada su Hari i Megan i zvanično iseljeni, jer su, kako prenose mediji, njihove stvari pre nekoliko dana, pod okriljem noći ispražnjene iz kuće. Zatim spakovane i poslate u Kaliforniju, jer kraljica želi da Evgenija svoj novi porodični dom dekoriše kako želi bez starih stvari, koje su pripadale vojvodama od Saseksa.

Pročitajte: Lepe vesti na britanskom dvoru - Princeza Evgenija je trudna!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie)

Ovaj kraljičin postupak, mogao bi da bude povod za novi sukob u kraljevskoj porodici. Takođe, mogao bi da navede Megan da ubedi Harija da ne dođu u Britaniju za praznike, kao što je bilo planirano i da na taj način još više povredi kraljevsku porodicu.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Chris Jackson Getty Images via Guliver; Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još