Mediji bruje, šta će reći Elizabeta: Megan i Hari osvanuli na svim naslovnim stranama

Mediji bruje, šta će reći Elizabeta: Megan i Hari osvanuli na svim naslovnim stranama

Autor: | 18/12/2020

0

Uspeh Megan i Harija mnogi nisu očekivali, zato su njihov korak da napuste britansku kraljevsku porodicu okarakterisali kao loš. Prognozirali su im propast, pa čak i bankrot. Čime će se sada baviti, kako će zarađivati, samo su neka od pitanja na koja su tokom ove 2020. godine brojni mediji pokušavali da daju odgovor. A onda se u septembru desio veliki preokret, koji je sve neverne fanove ostavio u čudu.

Pročitaje: Megan Markl ne odustaje - Ne mogu nas sprečiti da koristimo kraljevske titule!

Photo by Chris Jackson Getty/Images via Guliver

Svi inostrani mediji preneli su tada da su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa potpisali višegodišnji ugovor sa “Netflixom”. Princ Hari i Megan su osnovali produkcijsku kuću "Archewell Audio" i potpisali ugovor sa “Netflixom”, koji će im plaćati da snimaju za njih.

– Megan i Hari će tokom nekoliko godina, za pozamašnu sumu novca za “Netflix” snimati dokumentarne filmove, serije, igrane filmove i emisije dečjeg programa – pisao je tada “New York Times”. Samo tri meseca kasnije, Hari i Megan su sada ponovo na naslovnim stranama svetske štampe.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Meghan Mountbatten-Windsor (@meghan_mountbattenwindsor)

Uspeh Harija i Megan biće ogroman, jer kreću sa novim ptrojektom. Slavni par snimaće podkaste za striming servis Spotifaj, sa kojim su potpisali višemilionski ugovor, pišu strani mediji. Do kraja ovog meseca trebalo bi da izađe njihov praznični specijal "priče nade i saosećanja".

- Ono što volimo kod podkasta je to što nas podseća da odvojimo trenutak i zaista slušamo i povežemo se jedni s drugima bez ometanja. Uz izazove 2020. nikada nije bilo važnije vreme za to. Kada čujemo priče drugih, podsetimo se koliko smo međusobno povezani - objasnili su Megan i Hari.

Pročitajte: Ovo niko nije očekivao - Kraljica Elizabeta ostavila Harija i Megan bez krova nad glavom?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Mixed Couple (@viral_loves)

- Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa možda žive u Kaliforniji, ali snaga njihovih glasova počiva na njihovom statusu građana sveta - rekla je glavna šefica Spotifaja za sadržaj i oglašavanje Don Ostrov. Vest da će uspeh Harija i Megan biti ogroman stigla je i do Britanije. Da li će i kraljica Elizabeta II biti podjednako srećna kao i njen unuh i snaha, ili se i ona nadala da će veoma brzo doživeti poraz, ostaje da vidimo.

Photo by Ben Stansall WPA Pool Getty Images via Guliver

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Photo by John Stillwell - WPA Pool Getty/Images via Guliver

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti