Kraljica Elizabeta ne odustaje od svoje ideje: Božić u kraljevskoj porodici sada će izgledati ovako (foto)

Kraljica Elizabeta ne odustaje od svoje ideje: Božić u kraljevskoj porodici sada će izgledati ovako (foto)

Autor: | 07/12/2020

0

Iako su za kraljicu Elizabetu II božićni praznici deo porodične tradicije, koju godinama neguje, ovog puta napravila je presedan. Naime, kraljica Elizabeta odlučila je da tradicionalno porodično okupljanje za božićne praznike ove godine bude odloženo i da praznike provede u zamku „Vindzor“ u društvu supruga.

Ovu odluku potvrdila je Bakingemska palata. Kako navode u zvaničnom saopštenju Elizabeta je poželela miran Božić u dvorcu „Vindzor“, a društvo će joj praviti samo vojvoda od Edinburga, sa kojim je nedavno proslavila 73 godine braka. Tradicionalna praznična šetnja ove godine će izostati, a u zvaničnom saopštenju se navodi:

Pročitajte: Kraljica Elizabeta ima poseban zahtev za Božić, kako će na to reagovati ostatak porodice?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal)

„S obzirom na okolnosti zbog pandemije kraljica i vojvoda od Edinburga ove godine odlučili su da Božić provedu u miru, u njihovom dvorcu 'Vindzor'.“

Kraljica Elizabeta ipak nije spremna da se potpuno odrekne praznika i prazničnog duha, pa je i u „Vindzoru“ okitila jelku i pripremila se za predstojeće praznike.

Pročitajte: Praznici mogu da počnu - Zasijala novogodišnja jelka pred Belom kućom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

U ukrašavanju spektakularne jelke, visoke sedam metara, učestvovao je ceo pomoćni tim zamka. Jelka je smeštena u hodnik svetog Džordža, najveću prostoriju u zamku.

Jelka kraljice Elizabete ukrašena je u tradicionalnim bojama božićnih praznika sa oko tri hiljade lampica. Dominiraju crveni i zlatni ukrasi, a jelka svojim raskošnim izgledom oduzima dah. Doskora krasila je park zamka „Vindzor“, a sada je dobila svoje praznično ruho.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Tolga Akmen - WPA Pool, Getty Images via Guliver; Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti