Njeno ime kraljevska porodica nikad ne izgovara: Ovo je Laura, misteriozna polusestra prinčeva Vilijama i Harija (foto)

Njeno ime kraljevska porodica nikad ne izgovara: Ovo je Laura, misteriozna polusestra prinčeva Vilijama i Harija (foto)

Autor: | 06/05/2022

0

Sestra Vilijama i Harija beži od kamera

Kamila Parker Bouls udala se za princa Čarlsa 2005. godine, mada svi znamo da ljubav traje mnogo duže, još od sedamdesetih. Trajala je i sve vreme dok je bio u braku sa princezom Dajanom. S druge strane, i Kamila je imala porodicu. Udala se 1973. za Endrjua Parkera Boulsa i u tom braku dobila sina Toma i ćerku Lauru.

Iako je na javnim događajima često viđamo sa prinčevima Vilijamom i Harijem, a zadržala je i prezime bivšeg muža, njena deca ne pojavljuju se na dešavanjima koje organizuje kraljevska porodica. Ipak, ponešto znamo o njima.

Pročitajte: Sve je samo farsa za javnost - Kraljica Kamili nikada nije oprostila 3 stvari, ovo je prava istina o njihovom odnosu

Getty Images

 

Tom je stručnjak za gastronomiju, napisao je nekoliko kuvara i vodio kulinarske emisije, ima svoju firmu. Laura je udata, poslednjih 16 godina nosi prezime Lopez i majka je troje dece. Studirala je umetnost na Oksfordu, radi kao kustos u galeriji i, za razliku od brata, ne voli da se eksponira. Iako je udajom za princa od Velsa Kamila stekla titulu vojvotkinje od Kornvola, njena ćerka sebe ne smatra delom kraljevske porodice. Čak se pričalo da se ona i Vilijam na početku nisu baš najbolje slagali.

Pročitajte: Ni Vilijam ni Hari - Kuću princeze Dajane naslediće glumac sa kojim je imala poseban odnos

Getty Images

 

Upoznali su se godinu dana posle tragične smrti Lejdi Di. Vilijam, tada još tinejdžer, teško je podnosio gubitak majke, a šuškalo se da je krivio Kamilu što se njegova porodica raspala. Iako danas među njima nema nesuglasica, čak bi se reklo da se lepo slaže sa maćehom, Vilijama i Lauru ne viđamo zajedno ni na događajima, ni na fotografijama. Ipak, njena ćerka Eliza bila je deveruša na venčanju budućeg britanskog kralja i Kejt Midlton 2011. godine.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti