Elizabetina stilistkinja za grudnjake otkrila pikantne detalje i momentalno dobila otkaz: Stajala je polugola ispred...

Elizabetina stilistkinja za grudnjake otkrila pikantne detalje i momentalno dobila otkaz: Stajala je polugola ispred...

Autor: | 11/12/2021

0

Narav kraljice Elizebete ume da bude nezgodna, u to se uverila i njena korsetijerka Džun Kenton

Zamislite da radite na britanskom dvoru, za kraljicu Elizabetu... Posao iz snova, zar ne? Takve prilike pružaju se samo odabranim „običnim smrtnicima“, među kojima je donedavno bila i Džun Kenton. Sada vremešna dama, decenijama je imala zanimljiv zadatak ‒ da isprobava brushaltere koji se izrađuju specijalno za Njeno Visočanstvo.

Pročitajte: Tajno oružje njenog veličanstva - Punih 69 godina kraljica Elizabeta verna je ovom karminu, dobila je čak i svoju nijansu

Profimedia

 

Diskretna profesija, kojom mogu da se bave samo ljudi od poverenja. A takvi se mogu izbrojati na prste jedne ruke. Međutim, ako bilo šta od dešavanja iza kulisa stigne do javnosti, kazne su ‒ paprene. Džun bi verovatno do današnjih dana isprobavala grudnjake za kraljicu da nije objavila knjigu o svom neobičnom zanimanju.

Pročitajte: Da li kraljica Elizabeta pije alkohol - Nekadašnji šef kuhinje Bakingemske palate otkriva istinu

Promo

 

Narav kraljice Elizabete eksplodirala je zbog ovoga

Elizabetina lična „korsetijerka“ zapravo je bila zaposlena u kompaniji za luksuzno donje rublje „Rigby & Peller“, koja sa Bakingemskom palatom sarađuje još od 1960. godine, a onda je 2017. objavila autobiografiju „Storm in D-Cup“.

Pisala je, između ostalog, o Elizabetinim grudnjacima, a otkrila je i kako je kraljica jednom prilikom stajala polugola ispred svojih ljubimaca korgija. Naravno, dvoru se to nije dopalo.

‒ Nikada nisam pričala o tome šta sam radila sa kraljicom, njenom majkom ili sestrom. Ovo će me uznemiravati do kraja života, ali šta mogu da učinim ‒ rekla je Džun u svoju odbranu.

Pročitajte: Verna joj je pola veka - Zašto kraljica Elizabeta toliko voli ovu tašnu

Profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još