U čast trećeg rođendana princa Luisa osvanula najnovija fotografija dečaka koji će svet baciti pod noge

U čast trećeg rođendana princa Luisa osvanula najnovija fotografija dečaka koji će svet baciti pod noge

Autor: | 23/04/2021

0

Princ Luis ‒ rođendan u znaku fotografije koja je očarala Britance, kao i čitav svet 

Princ Luis danas puni tri godine. Ponosni roditelji, princ Vilijam i Kejt Midlton , iako veoma tužni što ih je nedavno napustio voljeni princ Filip, odlučili su da ni ove godine ne prekinu tradiciju i objave najnoviju fotografiju slavljenika. Prošle godine, princ Luis je sve očarao preslatkim slikama koje su nastale u bašti Kensingtonske palate, a fotografisala ih je niko drugi do mama Kejt.

Pročitajte: Mama Kejt u problemu - Prinčevi Džordž i Luis već zadaju muke

Ni ove, kao ni prošle godine, Luis neće imati veliko slavlje, ali je svet jedva čekao da vidi koliko je porastao. Njegova najnovija fotografije brzinom svetlosti je obišla planetu.

Slavljenika je Kejt uslikala kako na novom biciklu stiže u predškolsku ustanovu u koju je upravo krenuo. Širok dečji osmeh i sreća u očima dokaz su da je princ Luis oduševljen rođendanom i da jedva čeka da mu drugari otpevaju rođendansku pesmicu i probaju ukusnu tortu. 

Pre samo dva dana kraljica Elizabeta IIproslavila je 95. rođendan, i to u neočekivanom društvu, a posle princa Luisa, očekuje se slavlje u čast drugog rođendana malog Arčija. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još