Sada je sve jasno: Otkriveno da li će Megan prisustvovati sahrani princa Filipa

Sada je sve jasno: Otkriveno da li će Megan prisustvovati sahrani princa Filipa

Autor: | 12/04/2021

0

Sahrana princa Filipa obaviće se 17. aprila u dvorcu Vindzor, a javnost muči samo jedno pitanje - da li će princ Hari i Megan Markl doći u Britaniju?

Pročitajte: Britanija tuguje - Preminuo princ Filip

Getty images

 

Nakon što je prošlog petka planetom odjeknula vest da je princ Filip preminuo, svi se pitaju samo jedno - hoće li se Hari i Megan pojaviti na sahrani. Vojvodi od Edinburga Saseksovi su odali počast preko svoje fondacije Archwell, po mišljenju mnogih, prilično formalno i bez emocija.

- U spomen na Njegovo kraljevsko visočanstvo, vojvodu od Edinburga, 1921-2021. Hvala vam za službu... Jako ćete nam nedostajati - navodi se na stranici dobrotvorene organizacije koju su Hari i Megan osnovali prošle godine.

Sahrana princa Filipa - Da li će se porodica u teškom trenutku ujediniti? 

Screenshot

 

Bakingemska palata saopštila je da će suprug kraljice Elizabete biti sahranjen u subotu, 17. aprila, u dvorcu Vindzor, a poslednjem ispraćaju, nezvanično je potvrđeno, prisustvovaće i njegov unuk princ Hari, koji je prošle godine odstupio od dužnosti kao član kraljevske porodice. A Megan, sprema li se ona na put u London?

Nekadašnja glumica uskoro bi trebalo da dobije drugo dete, devojčicu čiji je termin krajem proleća, pa nije bilo teško pretpostaviti kako zbog svog stanja, ali i trenutne situacije s virusom neće doći na sahranu suprugovog dede. Hariju će, s druge strane, ovo biti prvi dolazak kući nakon što je početkom prošle godine napustio Britaniju i sa suprugom i sinom odlučio da život nastavi najpre u Kanadi, a potom i u Sjedinjenim Državama, gde su i danas.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti