Nakon istorijskog intervjua i brojnih neistina, i on želi da otkrije Opri potpunu istinu o Megan i Hariju (foto)

Nakon istorijskog intervjua i brojnih neistina, i on želi da otkrije Opri potpunu istinu o Megan i Hariju (foto)

Autor: | 01/04/2021

0

Otac Megan Markl, Tomas, čvrsto je rešio da progovori o svojoj ćerki i stane na put svim neistinama koje se godinama pišu o njihovoj porodici. Njemu su zasmetale reči vojvotkinje od Saseksa, koja je izjavila da ju je „izdao“, pa sada želi da iznese svoju stranu priče.

Pročitajte: Strasti se i dalje ne smiruju u Bakingemskoj palati - Isplivala najveća laž Megan Markl do sada

Profimedia

 

Nakon intervjua svoje ćerke, koji je podigao je ogromnu prašinu, Tomas Markl poželeo je da se čuje i njegova strana priče. Zbog toga je lično odneo pismo Opri Vinfri kako bi joj otkrio sve detalje porodične drame.

Naime, otac vojvotkinje od Saseksa prošle nedelje odvezao se do Oprinog imanja u Kaliforniji, gde su ga uslikali paparaci dok je predavao kovertu obezbeđenju želeći da da ekskluzivni intervju, piše „The Sun“.

Pročitajte: Otac Megan Markl glavna je tema - Šta je vojvotkinja rekla njemu na dan svog venčanja

Podsetimo, Hari i Megan dali su ekskluzivni intervju slavnoj Opri Vinfri o porodičnim problemima i razlozima napuštanja kraljevske porodice. Ono što je privuklo posebnu pažnju javnosti jeste izjava Marklove da ju je „izdao“ njen otuđeni otac, koji je njeno privatno pismo ustupio novinarima uoči venčanja s princem Harijem 2018. godine. Tomas sada želi sve da obelodani.

– Hteo sam da napišem Opri pismo tražeći od nje da mi pruži priliku da govorim – rekao je otac Megan Markl novinarima prošle godine.

Inače, Tomas je nedavno zapretio da će nastaviti javno da priča u medijima sve dok njegova ćerka i njen suprug, princ Hari, ne budu razgovarali s njim o svemu što su izneli u intervjuu.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još