Kraljevska beba: Princeza Evgenija predstavila naslednika (foto)

Kraljevska beba: Princeza Evgenija predstavila naslednika (foto)

Autor: | 23/02/2021

0

Kraljevska beba koja je 11. po redu za nasleđivanje prestola u Engleskoj, predstavljena je od strane roditelja princeze Evgenije i Džeka Brunsbeka široj javnosti.

Unuka kraljice Elizabete II je rodila prvo dete, sina pre dve nedelje svom izabraniku. Bakingemska palata je potvrdila tada srećne vesti, a kraljica je po deveti put postala prababa.

Rođenje deteta je ostalo u senci, s obzirom na to da kontroverzna princeza nije mogla pričekati, već je odmah nakon porođaja podelila fotografiju na svom Instagram nalogu i tako prekršila jedno od pravila kraljevske porodice.

Pročitajte: Još jedan skandal u kraljevskoj porodici

 

 

Naime, jedno od pravila britanske kraljevske porodice je da se beba predstavlja dve do tri nedelje nakon rođenja kada i mama i beba budu spremne da izađu u javnost.

Kako bi ipak pokušala da ispravi problem koji je sama napravila, princeza Evgenija je kraljevsku bebu sada pozirala sa suprugom i sinom u javnosti shodno epidemiološkoj situaciji u njihovom domu, kako bi zvanično podelili sa javnošću ime njihovog naslednika i prvu fotografiju.

Pročitajte: Kraljica Elizabeta očajna zbog supruga

Instagram @theroyalfamily

 

- Njeno visočanstvo, princeza Evgenija i gospodin Džek Bruksbenk su objavili da je ime njihovog sina Avgust Filip Hak. Par je srećan što do njih pristižu samo čestitke i iskrene želje povodom dolaska na svet njihovog prvog deteta. - piše u opisu fotografije koja je osvanula na zvaničnom Instagram nalogu kraljevske porodice.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još