Glamurozne sandale iz nove #SenoritaxDeichmann kolekcije za fenomenalan modni utisak

Glamurozne sandale iz nove #SenoritaxDeichmann kolekcije za fenomenalan modni utisak

Autor: | 21/04/2021

0

Šta je to što svaka žena želi da obuje dok sa prvim sunčanim danima ponovo vadi svoju prolećnu i letnju garderobu? Udobno, ali i šik. Upadljivo,  ali i jednostavno, a to su naravno sandale. Sve to možete da pronađete u najnovijoj #SenoritaxDeichmann kolekciji.

 

Ljubav prema sandalama je večna

Veliki talas promena se događa svuda u svetu i oko nas, ali ono što se sigurno neće promeniti je ljubav žene prema savršenom paru sandal. Bez obzira na visinu pete, njen oblik i boju modela, sandale nastavljaju tradiciju omiljenog letnjeg modnog komada, a žene ih uvek žele, bez obzira koliko pri već imaju. One su deo outfita svake uspešne i moderne žene, ali i savršen izbor za sve druge prilike u kojima želimo da budemo glamurozne i ostavimo jak utisak.

Promo

 

 

Deichmann ove sezone nudi razne modele glamuroznih sandala, sa većom ili manjom petom. U novoj #SenoritaxDeichmann kolekciji možete pronaći modele sa vrtoglavom potpeticom, koje će na najlepši način  istaći vašu nogu. Pored visoke pete nude se i trenutno najatraktivniji modeli glomaznih sandala s masivnim XL đonom. Bilo da ih nosite uz haljinu, usku suknju ili pantalone sa visokim strukom, one će savršeno da se uklope.

 

Promo

 

Za prilike u kojima je potrebno da više šetate ili ukoliko ste ljubitelj ravne obuće, naša nova kolekcija vam nudi ravne sandale. Ono što je fenomenalna  stvar kada je reč o sandalama jeste to što se mogu nači u najrazličitijim oblicima i dezenima. One mogu biti u skladnim i mirnim bojama, a opet mogu se naći i u najmodernijim jarkim bojama koje ove sezone ostavljaju bez daha sve ljubiteljke ove vrste obuće.

Modela ima raznih, sa kajšićima, sa resicama, na platformu, na visoku štillu ili skroz ravne, koji god da odaberete, ne možete da pogrešite. Priglite svoj novi par obuće i sigurno zagazite u sunčane i vedre dane koji nas očekuju!

Promo

 

Novu #SenoritaxDeichmann kolekciju možete pogledati na www.deichmann.com ili posetite najbližu Deichmann prodavnicu.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti