Patike koje slave ljubav pronašli smo u vašoj omiljenoj prodavnici

Patike koje slave ljubav pronašli smo u vašoj omiljenoj prodavnici

Autor: | 14/02/2023

0

Ljubiteljima patika nije potrebno mnogo ubeđivanja da na policama pronađu novi model udobne sportske obuće za poneti kući. Ipak, sigurni smo da bi Deichmannovi modeli patika mogli osvojiti srca i najizbirljivijih. Kupce u Srbiji posebno će obradovati vest da se ovih dana na policama prodavnice Deichmann nalazi i nova kolekcija omiljenog brenda Skechers, koja svima donosi priliku da pronađu svoj novi, udoban par patika. Istražili smo Skechers asortiman za žene, muškarce i decu i pronašli naše favorite. Pored brenda Skechers, ljubitelje patika posebno bi mogle da obraduju specijalne patike inspirisane Danom zaljubljenih, koje prosto plene na prvi pogled.

Patike za celu porodicu

Skechers patike imaju razlog da zadrže lidersku poziciju kada je u pitanju udobna i kvalitetna sportska obuća. Ukoliko ovih dana tražite patike koje će vašem stopalu pružiti dovoljan nivo podrške i omogućiti nesmetano kretanje tokom šetnje ili tokom fizičkog rada, obavezno istražite ponudu ovog brenda. Tokom našeg pregleda, vrlo brzo smo pronašli modele obuće koji će se svideti skoro svima u kući.

Promo

 

Skechers patike dolaze u različitim modelima i bojama, a svima im je zajednička udobnost i činjenica da dolaze u širokom rasponu veličina tako da svako može da pronađe svog favorita. Dame će moći da biraju između klasičnih sportskih modela u crnoj ili beloj boji, ali i zabavnih modela u metalik nijansama ili zagasitim bojama - Posebno nam se dopalo što se slični modeli nalaze i na dečjem odeljenju. Ovde devojčice i dečaci mogu da biraju između zaista širokog spektra modela, a patike pokrivaju sve starosne grupe.

Promo

 

Muškarci mogu da biraju između klasičnih sportskih modela koji su savršeni za slobodno vreme, ali i elegantnijih modela koji predstavljaju idealnu kombinaciju sportskog i svečanog, pa se bez problema mogu kombinovati sa farmerkama i košuljama.

Promo

 

Specijalni modeli za zaljubljene

Ovih dana u Deichmann su stigli specijalni modeli trendi patika sa romantičnim dezenima i motivim. Posebno su nam za oko zapeli modeli belih patika sa pristojnim romantičnim detaljima.

Promo

 

Posetite Deichmann i izaberite neki od trendi modela najudobnijih patika koje će vas i vašu porodicu verno pratiti kroz sve vaše aktivnosti u slobodno vreme, odlazak na posao ili školu. Veliki izbor patika u Deichmannu garantuje da će svako pronaći svoj idealan par.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti