Pevačica Neda Ukraden ne prestaje s iznenađenjima: Povratak u prošlost ili korak u budućnost?

Pevačica Neda Ukraden ne prestaje s iznenađenjima: Povratak u prošlost ili korak u budućnost?

Autor: | 18/12/2019

0

Pevačica Neda Ukraden na estradnoj sceni traje već decenijama. Njene promene izgleda su ono što se pamti i o čemu se priča. Zanimljiva, drugačija, ali autentična Neda zaista ume da šokira, ali i da oduševi svojim izgledom.

Poslednjih dana pevačica Neda Ukraden se na nekim od gradskih dešavanja pojavljuje u izdanju koje pamte neke starije generacije. S početka karijere, nekih sedamdesetih godina, Neda je negovala prepoznatljiv stil - duga tamna kosa i razdeljak na sredini.

Ovaj njen povratak u prošlost, a možda i smeo korak u budućnost, jer vintidž i retro su uvek trendi, zaintrigirao je mnoge. Sem prepoznatljive frizure iz prošlosti, Neda se smelo poigrava i s odevnim kombinacijama. Na nedavnom snimanju novogodišnjeg programa na RTS-u, pevačica se pojavila u dugoj ljubičastoj suknji s bluzom ubitačnog dekoltea. Uz ogrlicu koja je dodatno naglasila bujnost poprsja, pevačica Neda Ukraden je u svojoj 69. godini izgledala savršeno.

Neda je nedavno uradila i spot za numeru Bomba, poznatog autora Dušana Bačića. Na samom snimanju Neda je pokazala fantastičnu moć transformacije, vešto pozirajući na  “harli dejvidsonu” obučena u bajkerskom stilu, malo koga je ostavila ravnodušnim.

Za naš magazin je nedavno rekla da godine mogu da se broje, ali da u njenom slučaju one ne opisuju stanje njenog duha:

- Ta tradicionalna, patrijarhalna, vrlo zločesta filozofija prema ženi koja je otprilike “otpisana” posle četrdesete, pogotovo posle pedesete, u mom slučaju pada u vodu - vrlo otvoreno je objasnila Neda.

Njen stav prema životu i optimizam su ono što je čini vitalnom kao da i dalje ima tek 20.

- Moja poruka svim damama, a i muškarcima, jeste da ta priča o mladosti i vitalnosti kao uzročnoposledičnoj vezi ne mora da bude istinita ako ste pametni, vodite računa o sebi i svom zdravlju i radujete se životu.

Zgodna i savremena pevačica Neda Ukraden se tako pojavila i na još jednom prestoničkom događaju, ponovo pokrenuvši lavinu komentara.

Neda je za tu priliku obukla haljinu s leopard printom u srebrno-crnoj kombinaciji boja, visoke čizme iznad kolena uz prpoznatljivu retro frizuru. Nasmejana i dobro raspoložena pokazala je da i "bake" mogu da budu seksi.

- Svaka godina koju dočekujem ispunjava me srećom. Uopšte se ne bojim jubileja, mnogo sam ih ja već ispratila. (smeh) Mislim da sam dobar primer da uz pozitivan stav prema životu može da se živi lepo u bilo kom dobu – rekla je Neda u intervjuu za naš magazin.

NedaUkraden inače važi za jednu od najtalentovanijih pevačica na ovim prostorima, a mnoge njene pesme postale su evergrin. Ipak, i pored ljubavi prema muzici, pevačica je završila čak dva fakulteta – engleski jezik i književnost i pravo.

Očigledno da je Neda odlučila da se menja u skladu i s pesmama koje je nedavno objavila.

- Prilikom izbora ove tri nove pesme, koje su upravo izašle, izabrala sam pesme da svaku od generacijski različitih slojeva publike zadovoljim, da i oni od 7, poput mojih unuka, i oni od 77 – poput mnogih koji me rado slušaju i dugo vole, uživaju u novim pesmama i spotovima – rekla nam je pop diva.

Da li se vama dopada ova promena Nedinog stila?

Hellomagazin.rs Ata Images, Boško Karanović

Slične Vesti

Najnovije vesti