Melanija Tramp u Parizu kao modna ikona: Crni Burberry kaput, vrtoglave Louboutin štikle i crna Birkinka

Melanija Tramp u Parizu kao modna ikona: Crni Burberry kaput, vrtoglave Louboutin štikle i crna Birkinka

Autor: | 11/11/2018

0

Prva dama Sjedinjenih Američkih Država, Melanija Tramp, zajedno sa suprugom sletela je juče u prepodnevnim časovima u Pariz gde su prisustvovali obeležavanju stote godišnjice od završetka Prvog svetskog rata.

Melanija se i ovaj put potrudila da, osim ponašanjem, pažnju privuče i istančanim ukusom za modu.

Za dolazak u Pariz Melanija je odabrala dobitnu stilsku kombinaciju, obukla je crni Burberry kaput ispod kojeg je imala takođe crnu Bottega Veneta haljinu, koja je tek prekrivala kolena, vrtrtoglave Loubotin štikle, a uz sve to dodala je i Hermes Birkin Croc tašnu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melania Trump (@melaniatrump.style) on Nov 10, 2018 at 12:14am PST

 

Prva dama Francuske, Brižit Makron, se za četvrti susret sa Melanijom Tramp odlučila za tamnoplavu kombinaciju, ali vrlo elegantnu i sofisticiranu.

 

Za svečanu večeru kojoj su prisustvovali brojni svetski lideri, ali i plemstvo, koja je upriličena u muzeju Orsay u Parizu, kao deo komemoracione ceremonije povodom dana primirja, 100 godina od završetka Prvog svetskog rata, Melanija se pojavila u elegantnom Dior fraku ispod kojeg je ponela belu Giorgio Armani bluzu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melania Trump (@melaniatrump.style) on Nov 11, 2018 at 1:19am PST

Na delu svenčane ceremonije koja je upriličena kod Trijumfalne kapije, Melanija se ponovo presvukla, a siva Dior haljina iz jesenje kolekcije za 2018. bila je savršeno prikladna.

 

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Slične Vesti