Kraj lepe španske kraljice Leticije, Brižit Makron jednostavno nije imala šanse

Kraj lepe španske kraljice Leticije, Brižit Makron jednostavno nije imala šanse

Autor: | 07/10/2018

0

Francuski predsednički par ugostio je u Parizu španskog kralja Felipea i kraljicu Leticiju. Kao i uvek sve su oči bile uprte u prvu damu u mini haljinici, koja nije uspela da zaseni elegantnu kraljicu.

Španski kraljevski par, kralj Filipe i kraljica Leticija u poseti su Francuskoj, gde su se između ostalog susreli s predsednikom Emanuelom Makronom i njegovom suprugom Brižit.

Predsednik i prva dama ugostili su članove kraljevske porodice u svojoj rezidenciji u Parizu gde ih je čekala čitava svita novinarskog sveta. Kao i uvek tokom službenih primanja sve su oči bile uprte u lepe supruge.

Ko je po vama najbolje obučena dama?

Kraljica Leticija
Brižit Makron
Melanija Tramp

Pogledajte rezultate

Loading ... Loading ...

Francuska prva dama, 65-godišnja Brižit po običaju je odabrala vrlo hrabar stajling kojim je pokušala da zaseni elegantnu kraljicu, ali to joj nije pošlo za rukom. Dok je poznata Francuskinja uskočila u mini belu haljinicu A-kroja koju je kombinovala s crnim modnim detaljima, njena gošća zablistala je u neobičnoj tamnoplavoj kreaciji s otvorenim jednim ramenom.

Ikona stila, kako prozivaju kraljicu Leticiju, odabrala je plavu haljinu midi dužine koje je istakla njenu gracioznu figuru i klasične salonke od brušene kože.

Predsednički i kraljevski par potom se uputio na aktuelnu izložbu poznatog španskog umetnika Hoana Miroa koja ih je oduševila.

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Slične Vesti