Kejt Midlton blistala u haljini omiljene srpske dizajnerke

Kejt Midlton blistala u haljini omiljene srpske dizajnerke

Autor: | 08/06/2020

0

Haljina Kejt Midlton privukla je pažnju javnosti. Vojvotkinja od Kembridža ponovo je ponela haljinu srpske kreatorke Roksande Ilinčić, koja je 2017. bila nominovana za najbolju britansku dizajnerku. Izgleda da vojvotkinja uživa u kreacijama srpske dizajnerke, koja godinama živi u Londonu. Naime, ovo nije prvi put da haljina Kejt Midlton nosi potpis Roksande Ilinčić.

Vojvotkinja od Kembridža je prilikom prvog pojavljivanja ove godine u crkvi „Marije Magdalene“ nosila kaput sa potpisom pomenute dizajnerke. Reč je o strukiranom vunenom kaputu koji je istakao savršeno držanje i vitku liniju prelepe vojvotkinje.

Pročitajte: Trik Kejt Midlton: Kako sakriti bretele od brusa?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HRH The Duchess of Cambridge ? (@life.of.a.duchess) on Jan 5, 2020 at 7:23am PST

Haljina Kejt Midlton ‒ Jednostavna elegancija

Haljina Kejt Midlton ponovo je izvučena iz njenog kraljevskog garderobera, čime je vojvotkinja od Kembridža potvrdila epitet „štedljiva“. Jarkožutu haljinu već je nosila na turneji u Australiji, na kojoj je bila sa princem Džordžom i suprugom Vilijamom, kao i na teniskom turniru „Vimbldon“. Sada je ovu haljinu odabrala za video poziv sa princom Vilijamom, preko koga su se obratili zaposlenima u Australiji.

Pročitajte: Kraljevski karantin: Princ Vilijam i Kejt Midlton još uvek ne planiraju da vrate decu u školu

Ovo nije prva haljina Roksande Ilinčić koju je nosila vojvotkinja od Kembridža. Za brend srpske dizajnerke posle Kejt odlučila se i vojvotkinja od Saseksa i tokom trudnoće ponela elegantnu teget haljinu. Za razliku od tamnoplave u gloh rađene haljine koju je ponela Megan Markl, haljina Kejt Midlton krojena je uz telo i ističe savršenu vojvotkinjinu figuru.

Pročitajte: Megan Markl ne želi više da ćuti: Šta se ovo događa?!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roksanda (@roksandailincic) on Oct 19, 2018 at 5:43am PDT

Ponovljene kombinacije Kejt Midlton

Ponovljene odevne kombinacije vojvotkinja Kejt Midlton uvek osveži na pravi način, suptilno odabranim nakitom i divnom, klasičnom frizurom. Iako povremeno nosi iste odevne komade, u svakoj prilici izgleda kraljevski i svakim svojim pojavljivanjem unosi određenu svežinu.

U javnosti je već nosila ženstveni ljubičasti kaput „Oscar de la Renta“, kao i elegantnu haljinu „Alexander McQueen“. Raskošnu šampanj haljinu sa zlatnim detaljima posle pojavljivanja 2012. ponovo je ponela na tradicionalnoj dodeli „BAFTA“ priznanja ove godine.

Pročitajte: Kreacija vatrene boje: Neočekivani modni iskorak Kejt Midlton (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Middleton (@duchesscatherineofbritain) on Feb 3, 2020 at 1:25am PST


Mediji se stalno osvrću na ponovljene vojvotkinjine autfite. Njeni ponovo nošeni odevni komadi samo govore u prilog njenoj skromnosti i vanvremenskom klasičnom stilu. Svoj jednostavan i klasičan odabir Kejt je istakla vibrantnom žutom bojom u duhu proleća, sa belim detaljima, i time još jednom ponela titulu stilske ikone. Haljina Kejt Midlton i ovoga puta šalje stilsku poruku vojvotkinje od Kembridža - lepota je u jednostavnosti.

Pročitajte: Da li je Kejt Midlton zaista toliko štedljiva? (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HRH The Duchess of Cambridge (@kate_middleton_royal_highness) on Jun 3, 2020 at 6:25am PDT

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram