Ana Ivanović opet zadivila: Ovako se nosi komad bez kojeg se ne može zamisliti jesen FOTO

Ana Ivanović opet zadivila: Ovako se nosi komad bez kojeg se ne može zamisliti jesen FOTO

Autor: | 07/10/2022

2

Ana Ivanović u klasiku bez premca

Ana Ivanović ovih dana ima pune ruke posla. Gostuje po nemačkim medijima, učestvuje na konferencijama, predstavlja kozmetički brend koji je pokrenula, trči za decom, sve stiže. Aktivna je i na Instagramu, gde ima više od milion i po pratilaca.

Pročitajte: Može i bez dijete! U pantalonama Ane Ivanović izgledaćete duplo mršavije (foto)

Instagram

 

Lepa Beograđanka, koja sa suprugom i sinovima živi između Minhena i Majorke, važi i za ikonu stila. Već znamo da joj sve stoji kao saliveno, od svakodnevnih „casual“ varijanti do glamuroznih večernjih haljina. Sada je pokazala kako ulazi u novu, hladniju sezonu.

Pročitajte: Ana Ivanović opsednuta torbicama koje su zaludele svet, ima ih u svim veličinama i bojama (foto)

Instagram

 

Za prelazni period Ana predlaže kratke i široke bele pantalone, bluzu sa printom i jesenji mantil u bež nijansi. Kada je o asesoaru reč, mini-torbe su „must“. U poslednje vreme ne odvaja se od modela „Le Chiquito“, francuskog brenda „Jacquemus“, koji ima u više boja pa može da ih kombinuje sa različitim stajlinzima. Za ovu priliku odabrala je plavu.

Instagram

 

Komentari (2)

Loading
Neobavezno 22:31 11.10.2022
Odgovori

Lepa, kulturna, bez skandala, srecno udata, imucna! Uvek nasmejana i smirena jer unutrasnje zadovoljstvo krasi njenu spoljasnost. Uspeh je "veliki greh", narocito vredja one sa niskim koeficijentom intelgencije! Draga Ana, ostani takva kakva si na zadovoljstvo tvoje porodice i onih koji ti zele sve najbolje !

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti