Kombinezon je hit leta, ali gde je Ana Ivanović kupila ove sandale? FOTO

Kombinezon je hit leta, ali gde je Ana Ivanović kupila ove sandale? FOTO

Autor: | 26/08/2023

0

Sandale Ane Ivanović

Ana Ivanović postala je svojevrsna modna ikona i godinama nakon uspešne teniske karijere, i zaista služi kao inspiracija mnogim damama koje žele da izgledaju besprekorno za svaku priliku.

Instagram

 

Zato nije ni čudo što je naša teniserka odlučila da u svoj orman uvrsti i nekoliko kombinezona, komad koji sve više dobija na pažnji zbog svoje jednostavnosti. Kombinezoni su prava zamena za haljine ukoliko želite da vam bude malo komotnije, a dolaze u toliko različitih varijanti da je moguće kombinovati ih i za dnevne i za večernje varijante.

Pročitajte: Da li biste se usudili da nosite ove sandale na letovanju? Ana Ivanović ih ne skida, a mogu da se nađu za 3.000 dinara

 

Ana je istakla svoje izvajane noge u kratkom šarenom kombinezionu, a mnogi su primetili neobične sandale. Iako nismo sigurni gde ih je tačno kupila, sasvim sigurno su brendirane, mada ne izgledaju kao da koštaju mnogo. Vrlo je moguće da su iz kuće Chanel, a jedan par sličnog modela sandala košta preko 1.000 dolara.

Instagram

 

Podsetimo, jedna od naših najboljih teniserki početkom maja na svet je donela treće dete. U početku je vešto krila trudnoću, a o polu bebe nagađalo se čak i nakon informacija da će par dočekati još jednog dečaka.

Pročitajte: Modno nepogrešiva - Letnji komplet Ane Ivanović obožava 10.000 ljudi na Instagramu, a evo i zašto
 

Nedavno je, prilikom susreta sa nemačkim medijima, lepa Beograđanka otkrila da bi devojčica sigurno donela veliku promenu u njen život jer je navikla na energiju koju imaju dečaci. Ipak u dom Ivanović-Švajštajger stigao je još jedan dečak, i sada javnost čeka da sazna kako se najmlađi član porodice zove.

 

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti