Holivudski povratak Katarine Radivojević: Svi pričaju o ovom modnom izdanju (foto)

Holivudski povratak Katarine Radivojević: Svi pričaju o ovom modnom izdanju (foto)

Autor: | 31/10/2020

0

Posle duže pauze, od gotovo dve godine, Katarina Radivojević ponovo je u Srbiji, a ujedno, publika, čija je srca osvojila još od uloge Zone Zamfirove, ponovo ima priliku da je gleda na malim ekranima. Naime, Katarina se iz Amerike vratila u Srbiju, kako bi videla svoje najbliže, ali i kako bi posvećeno radila na nekoliko novih projekata.

Jedan od takvih projekata je i film "Vikend sa ćaletom", koji je imao i svoju bioskopsku premijeru. Katarina je tim povodom u pratnji svojih kolega Nenada Jezdića i Baneta Vidakovića, prošetala crvenim tepihom.

Pročitajte: Katarina Radivojević - Glasine o mom “neobuzdanom temperamentu” dobrim delom su preuveličane

Na premijeri filma, mnoge je obradovalo što ponovo vide prelepu glumicu, ipak najviše je oduševilo modno izdanje Katarine Radivojević.

Svojim dolaskom iz Amerike, glumica je donela i dosledno ispratila nove trendove, koje je ponosno prošetala i ulicama Beograda.

Katarina je za ovu priliku odabrala kombinaciju bele i bronzane boje, koja je ove jeseni apsolutni hit. Ponela je beli komplet i bronzanu košulju i cipele "cigla" boje, koje su ispratile celu priču.

Modno izdanje Katarine Radivojević posebno je oduševilo zbog kombinacije "oversize" belog sakoa, koji trenutno važi za "must have" komad u garderoberu svake žene, i neobične bele suknje.

Naime, za ovu priliku, glumica je odabrala neobičnu belu suknju sečenu u pero, koja otkriva jednu nogu i naglašava celu siluetu. Na taj način Katarinin seksepil, ali i ženstvenost došli su do izražaja.

Pročitajte: Katarina Radivojević - U mojim godinama lepota nije karta na koju želite da igrate

Celokupnu kombinaciju glumica je upotpunila holivudskim loknama i minimalističkom šminkom, što je u svojoj jednostavnosti, njenom izgledu dalo posebnu draž.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs ATAImages

Pročitajte još