Katarina Radivojević: U mojim godinama lepota nije karta na koju želite da igrate

Katarina Radivojević: U mojim godinama lepota nije karta na koju želite da igrate

21/11/2018

0

Popularnu glumicu nećete naći na društvenim mrežama, a sada smo saznali i zašto

Većina poznatih ličnosti koristi prednosti društvenih mreža da komuniciraju sa svojim obožavaocima i sa njima dele sitne detalje iz svog privatnog života. Međutim, to ne važi za Katarinu Radivojević.

Glumica, koja se već nekoliko godina probija u Holivudu, pokušavajući da dostigne slavu koju ima na svom rodnom Balkanu, otkriva svoje razloge za to.

Katarina Radivojević: Pogled mi je najomiljenije oružje jer su oči ogledalo duše

- Moja privatnost je moja stvar. Uživam u njoj i zbog toga nemam profile ni na Fejsbuku, ni na Instagramu – objasnila je ona.

Iako za nju mnogi kažu da je najlepša srpska glumica, 39-godišnja Katarina za to nimalo ne haje.

Katarina Radivojević u suzama: To jedan od razloga zbog kojeg ne želim da živim i radim u ovoj zemlji

- Kada zađete u godine u kojima sam ja, to vam nije imperativ, niti je lepota karta na koju želite da igrate. Pametna žena igra na druge stvari kao što su obrazovanje i životno iskustvo, a ne fizički izgled – smatra brineta.

Takođe, Katarina ne očekuje da uspeh u Holivudu postigne preko noći, jer kako kaže, i u Srbiji joj je bilo potrebno da prođe deset godina dok nije stekla status jedne od najomiljenijih filmskih zvezda.

Hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Pročitajte još

Supruga Dejana Tomaševića proživela je pakao: Nisam mogla da otvorim ni flašicu vode, nosili su me i do toaleta

Supruga Dejana Tomaševića, Jelena, oduvek je bila jaka, pozitivna i vedra žena. Jelena i Dejan više od dve decenije uživaju u skladnoj zajednici, a iz velike ljubavi stvorili su četvoro dece - Marinka, Manju, Miu i Matiju. Osmeh sa njenog lica nestao je ubrzo nakon rođenja sina Matije, kada joj je ustanovljena autoimuna bolest poznatija pod nazivom lupus.

24/01/2021

2218 pregleda

Saznajte više

Najnovije vesti