Lepa glumica ostavlja jak utisak:Komšije otkrivaju kakva je zaista Katarina Radivojević

Lepa glumica ostavlja jak utisak:Komšije otkrivaju kakva je zaista Katarina Radivojević

Autor: | 08/12/2018

0

Glumica Katarina Radivojević stanuje u petospratnoj zgradi u blizini samog centra Beograda, a kako je u istom stanu već deceniju i po susedi su je prilično dobro upoznali. Njene komšije imaju samo reči hvale za nju.

- Mi smo u ovoj zgradi komšinice više od 15 godina, znamo se još od tada. A i ovo je mala zgrada, svi se svakodnevno srećemo na stepenicama i poznajemo se. Kad se tek doselila, živela je sa sestrom, međutim, kasnije je ona otišla, a Katarina je tu ostala sama. Da kažem iskreno, divna je devojka, uopšte se ne ponaša kao neko ko je poznat i popularan. Mirna je i tiha, nikakvih žurki u njenom stanu nema, ma ništa. Kao miš je, eto. Ranije su češće dolazili poznati, pevačica Ana Stanić joj je bila čest gost, ali to se sada promenilo - otkrila je glumičina komšinica i dodala:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by WOMANS LOOK SERBIA (@womanslookserbia) on Mar 16, 2018 at 10:18am PDT

- Moj sin je svojevremeno studirao i pravio žurke u stanu, okupljao društvo. Jednom kuca Katarina na vrata, sva onako strpljiva i mirna kaže: „Molim vas, ja snimam od 6 sati ujutru, samo malo da stišate muziku, da se odmorim.” Dolazila je ona i kod mene na kafu više puta i uvek sam joj se radovala, samo je u poslednje vreme retko viđam. Ne znam ni kad je tu, a kada je na putu, kažu da je često i van Srbije. Pričalo se čak i da prodaje stan i da mi više neće biti u komšiluku, ali eto ništa od toga.

U kafiću u koji često svraća rekli su da im je glumica čest i drag gost.

- Pije često kafu ovde, jako je ljubazna. Sretnemo je nekad, pristojna devojka i potpuno prirodna - kažu konobari.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by blanc/blank/бланк (@blancblankofficial) on Nov 5, 2017 at 1:51pm PST


U obućarskoj radnji je ova mlada glumica jedna od dražih mušterija.

- Kad god je u Beogradu Katarina dolazi kod mene. Jako je ljubazna i prijatna, sve najlepše za nju mogu da kažem. Ona se vezuje za obuću i čuva je baš. Ima taj neobičan, retro stil. Nije previše glamurozna, možda jeste na sceni i nekim dešavanjima, ali privatno više voli drugačije da se oblači - tvrdi Katarinin obućar.

Hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti