Još jedna modna petica Tamare Vučić: Prva dama u elegantnom crnom kompletu obavila važan poziv (foto)

Još jedna modna petica Tamare Vučić: Prva dama u elegantnom crnom kompletu obavila važan poziv (foto)

Autor: | 06/09/2022

0

Supruga predsednika Srbije razgovarala sa prvom damom Ukrajine

Supruga predsednika Srbije zaista je neumorna. Pored brojnih dobrotvornih misija i akcija koje je pokrenula, sa fokusom na decu i značaj ranog razvoja, Tamara Vučić posvećena je i svojim obavezama u Ministarstvu spoljnih poslova. Juče je preko „video-poziva“ razgovarala sa prvom damom Ukrajine Olenom Zelenskom.

Pročitajte: Fotografija koja je zalutala na Internet - Ovako su Aleksandar i Tamara Vučić izgledali na svom intimnom venčanju

Dimitrije Goll / Predsedništvo

 

Teme razgovora bile su humanitarna kriza i pronalaženje načina da se što pre uspostavi mir. U skladu sa instrukcijama vlade, Tamara Vučić obećala je da će Srbija isporučiti Ukrajini dva ambulantna vozila, kao vid podrške za rešavanje vitalnih problema u toj zemlji. 

Pročitajte: Tamara Vučić iznenadila stajlingom - Pravi hit su cipele o kojima će se još dugo pričati! (foto)

Dimitrije Goll / Predsedništvo

 

‒ Kao žena i majka, želim sa vama da podelim jednu ličnu želju – da što pre nastupi mir, kao glavni preduslov za svaki budući napredak, svih ljudi. Srbija će donirati Ukrajini dva kompletno opremljena ambulantna vozila. To je naš način da vam iskažemo podršku i pokažemo da nam je stalo, kao i da razumemo situaciju u vašoj zemlji ‒ poručila je gospođa Vučić u srdačnom video-susretu sa suprugom Volodimira Zelenskog.

Pročitajte: Prva dama sa stilom - 10 modnih izdanja Tamare Vučić koja hvale i najveći kritičari (foto)

Dimitrije Goll / Predsedništvo

 

I ovom prilikom Tamara je pokazala istančan smisao za modu. Odabrala je elegantni crni komplet sa visokom belom kragnom i manžetnama iste boje.

Dimitrije Goll / Predsedništvo

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti