Ova žena je neverovatna! 30 godina posle nastupa na Evroviziji Ekstra Neni haljina iz Malmea stoji kao salivena (foto)

Ova žena je neverovatna! 30 godina posle nastupa na Evroviziji Ekstra Neni haljina iz Malmea stoji kao salivena (foto)

Autor: | 14/05/2022

0

Haljina Ekstra Nene sa Evrovizije i danas joj stoji kao salivena

Snežana Berić, poznatija kao Ekstra Nena, bila je poslednja predstavnica Jugoslavije na Pesmi Evrovizije. Takmičenje je te 1992. godine održano u Malmeu, a kompozicija „Ljubim te pesmama“ završila je na 12. mestu, u zlatnoj sredini.

Pročitajte: Ekstra Nena, poslednja predstavnica Jugoslavije na Evroviziji - Voleli su me, a ja sam bila na ivici egzistencije

Youtube printscreen

 

Tada izuzetno popularna pevačica, koja se sjajno snalazila i u folk-žanru i u zabavnjačkim vodama, izazivala je pažnju gde god se pojavila. Ni domaćini Šveđani ni ostali Evropljani nisu štedeli na komplimentima i, da je politička situacija bila drugačija, možda bi pobedila. U svakom slučaju, nije nikog razočarala. Mnogima je i danas u živom sećanju duga svetlucava haljina s potpisom Verice Rakočević, u kojoj je nastupila na evrovizijskoj sceni.

Pročitajte: Problemi sa policijom i tajno venčanje - Ko je misteriozni bivši muž Ekstra Nene kog nikada nije spomenula u javnosti (foto)

Iako je od tog trenutka prošlo trideset godina, elegantna kreacija stoji joj kao salivena. U njoj se pojavila i u revijalnom delu takmičenja na jednoj od prošlih Beovizija.

Youtube printscreen

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin