Ovog moćnika viđate na malim ekranima, ali niste znali da je baš on bivši muž Ekstra Nene FOTO

Ovog moćnika viđate na malim ekranima, ali niste znali da je baš on bivši muž Ekstra Nene FOTO

Autor: | 06/03/2023

0

Bivši muž Ekstra Nene je ovaj moćnik

Svake godine, u vreme kada biramo evrovizijskog predstavnika, sa setom se prisetimo minulih dana, ljudi koji su nas predstavljali na velikoj muzičkoj sceni i traga koji su ostavili.

Iako je od tada prošlo trideset godina, mnogima je još u živom sećanju nastup Ekstra Nene koja je, kao poslednja predstavnica Jugoslavije, u Malmeu osvojila 12. mesto sa kompozicijom „Ljubim te pesmama“. Možda i više od same pesme pamti se njena elegantna pojava u svetlucavoj haljini sa potpisom Verice Rakočević.

Pročitajte: Ekstra Nena, poslednja predstavnica Jugoslavije na Evroviziji - Voleli su me, a ja sam bila na ivici egzistencije

Youtube printscreen

 

Snežana Berić, poznatija kao Ekstra Nena, rođena je pre 63 godine, ali i danas izgleda podjednako lepo kao u vreme najveće popularnosti. Sviđala se mnogima, a njoj je samo jedan muškarac uspeo da „ukrade srce“. Reč je o Miroljubu Jevtiću, za koga se udala 2009. godine, posle samo osam dana poznanstva.

Pročitajte: Bivšeg dečka Lepe Brene danas gledate u skupštini - Bila je moralna žena, viđali smo se u Zrenjaninu

N1 printscreen

 

‒ Danas smo se upoznali, za sedam dana ponovo videli, a osmog dana rešili smo da se venčamo. I venčali smo se. Ne mogu sada da kažem da mi se dopala njegova kosa ili visina. Ne. Jednostavno sam osetila da je to neko sa kim vredi provesti život ‒ govorila je o svom izabraniku, doktoru nauka iz oblasti saobraćaja i profesoru na Univerzitetu, koji je u to vreme bio na funkciji zamenika direktora Železnica Srbije.

Ipak, ljubavna priča nije potrajala. Završila se brzo, kao što je i počela, uz šturu izjavu o nepodudaranju stavova.

Pročitajte: Ova žena je neverovatna! 30 godina posle nastupa na Evroviziji Ekstra Neni haljina iz Malmea stoji kao salivena FOTO

Dejan Milićević

 

I pored lošeg bračnog iskustva, lepa pevačica je pre nekoliko godina priznala da od ljubavi ne beži, ali je i otkrila kakav muškarac može da je osvoji:

‒ Ova takozvana čelična ledi je previše emotivna da bi svakom davala znak da igra može da počne. Daleko sam od čelika u emotivnim odnosima, a ovakvim ženama trebaju ostvareni, emotivni, odani, duhoviti, iskreni i posvećeni partneri. Takvi muškarci se ne boje istine i prilaze samo kada konkretno znaju šta žele. Druge i ne primećujem u tom smislu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti