Predsednički i modni trijumf: Evo šta je Brižit Makron u izbornoj noći poručila prelepim teget odelom (foto)

Predsednički i modni trijumf: Evo šta je Brižit Makron u izbornoj noći poručila prelepim teget odelom (foto)

Autor: | 25/04/2022

0

Izgled Brižit Makron u izbornoj noći oduševio

U drugom krugu predsedničkih izbora u Francuskoj pobedu je odneo Emanuel Makron, koji ostaje na mestu prvog čoveka te zemlje. Veliki trijumf nije proslavio ispred Trijumfalne kapije, već na Marsovim poljima, pored simbola Grada svetlosti, Ajfelove kule. Društvo mu je pravila najveća podrška, supruga Brižit.

Pročitajte: Brižit Makron otvorila dušu - To što nismo istih godina zaista nije lako, ali Emanuel je moj život!

Getty Images

 

Prva dama važi za ikonu stila. Iako je ovog meseca proslavila 69. rođendan, malo je poznatih žena starije generacije koje bi mogle da stanu na crtu bivšoj učiteljici. A kako je Pariz savršeno mesto za deljenje modnih lekcija, učinila je to i sinoć, na velikoj proslavi gde je održala emotivan govor pošto je Makron dobio još jedan mandat, pa će i narednih pet godina boraviti u Jelisejskoj palati.

Pročitajte: Prva dama sa stilom - 10 modnih izdanja Tamare Vučić koja hvale i najveći kritičari (foto)

Getty Images

 

I za ovu priliku otmena Brižit izabrala je autfit o kom će se dugo pričati. Dominirala je tamnoplava, jedna od boja na francuskoj zastavi (prema jednoj verziji predstavlja prvo francusko kraljevstvo, dok prema drugoj sa crvenom i belom simboliše moto „sloboda, jednakost, bratstvo“). Umesto klasičnih revera, na kratkom blejzeru videli smo detalje u military stilu i srebrnu kragnu, a u ovom sjajnom izdanju malu, ali efektnu ulogu imale su i minđuše. Šta reći, osim – svaka čast, madam Makron!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti