Tamara Vučić u Parizu predstavila prvi nacionalni parfem: Jednostavnim komadom postigla šik izgled

Tamara Vučić u Parizu predstavila prvi nacionalni parfem: Jednostavnim komadom postigla šik izgled

Autor: | 15/11/2023

0

Tamara Vučić u Parizu predstavila prvi nacionalni parfem

Povodom ovogodišnje modne manifestacije „Serbian Fashion Day 2023“, autorka projekta Vesna de Vinča je zajedno sa prvom damom Srbije Tamarom Vučić predstavila prvi nacionalni parfem „Zemlja jorgovana“, koji će biti kreiran u najstarijoj fabrici parfema na svetu „Maison Dorin“, osnovanoj davne 1780. godine u Parizu.

Nebojša Babić

 
 

Tamara je na raspolaganju imala selekciju četiri mirisne note od kojih će jedna, po njenom izboru, ubuduće predstavljati nacionalni miris naše zemlje.

Pročitajte: O cipelama Tamare Vučić večeras je pričao Beograd - Pojavila se na Breninoj promociji i pokupila sve poglede

U čast događaja, zajedno sa Vesnom i vlasnikom parfimerije Bašarom Nasrijem posadila je drvo jorgovana ispred vile muzeja „Doran“.

Boško Karanović

 

- Parfemi imaju moć da naglase lepotu i jedinstvenost svakog pojedinca. Rekla bih da su izuzetno moćni, jer u treptaju oka mogu da vam vrate drage uspomene, da sačuvaju određene situacije ili ljude od zaborava. Podsetiću i na reči čuvene Koko Šanel, koja je govorila da je žena bez parfema – žena bez budućnosti.

Boško Karanović

 

- Imajući to u vidu, primetno je da postoji konekcija između prošlosti i budućnosti, a ta suptilna konekcija je miris parfema koji će ostati i nakon što nas više ne bude - rekla je supruga predsednika Srbije.

Pročitajte: Nedeljna zanimacija - Ovako Tamara i Vukan Vučić provode popodne u svom domu

I ovom prilikom prva dama je blistala. Odabrala je beli stajling – savršeno skrojeno odelo, sa nešto širim klasičnim pantalonama, a preko ramena je ležerno prebacila beli kaput.

U odabranom društvu našla se i princeza Ljubica Karađorđević, koja je takođe plenila elegantnim autfitom i osmehom.

Boško Karanović

 
 

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Slične Vesti

Pročitajte još