Tamara Vučić nikad elegantnija u editorijalu za prestižni modni magazin: Fotografije iz Pariza oduzimaju dah

Tamara Vučić nikad elegantnija u editorijalu za prestižni modni magazin: Fotografije iz Pariza oduzimaju dah

Autor: | 11/09/2023

0

Tamara Vučić važi za ikonu stila u elitnom društvu prvih dama. Ako je verovati modnim statističarima i kritičarima, supruga predsednika Srbije nijednom nije odabrala pogrešnu odevnu kombinaciju. Kada je nedavno boravila u Parizu kako bi podržala dizajnera Stefana Đokovića na „Nedelji visoke mode“, Tamara je dala intervju za magazin „L'Officiel“ i otkrila „modnu stranu“ svoje ličnosti, a istom prilikom napravljene su i lepe fotografije u dvorištu srpske ambasade s pogledom na Ajfelovu kulu.

Miomir Milić/L'Officiel

 

‒ Volim eleganciju i jednostavnost u svakoj prilici, bilo da idem na posao, sastanak sa prijateljima ili neki javni događaj. Smatram da svaka žena treba da zna šta joj najbolje stoji i šta odgovara njenom karakteru. Drugim rečima, mora da se oseća dobro u onom što nosi. 

Pročitajte: Najlepšu haljinu čuvala je za njega - Tamara Vučić oduševila glamuroznim izdanjem u Parizu

‒ Postoje komadi i kombinacije koji su trendi i volim da ih vidim na drugima, ali sama se nikada ne bih usudila da ih obučem. Jednostavno ne bi ličilo na mene – odgovorila je Tamara na prvo pitanje kako bi opisala svoj stil.

Miomir Milić/L'Officiel

 

Šta je srpski glamur?

‒ Lepo pitanje. Ne znam šta prvo da pomenem, da li sadašnjost, prošlost ili budućnost. Za mene je glamur sve što je raritetno ili tome teži, što je vredno ili povećava vrednost nečega. Pozitivan odnos prema životu i svetu je glamurozan, kao i gostoprimstvo po kome su Srbi poznati. Grad koji živi dvadeset četiri sata sedam dana u nedelji je glamurozan, što je slučaj sa Beogradom.

Miomir Milić/L'Officiel

 

‒ Srpski glamur je deo naše istorije, na primer, period vladavine dinastije Nemanjića (od 12. do 14. veka), kada su srpski dvorovi bili preplavljeni veličanstvenošću. Kraljevi, carevi i velikaši nisu bili samo vešti državnici, komandanti i diplomate, već i graditelji, pesnici, pisci i mecene u svim oblastima. Zato i posle toliko vremena srpska srednjovekovna kultura blista u svoj svojoj lepoti, autentičnosti i sjaju.

‒ Ili kada su nas naše prabake i bake učile lepom ponašanju i različitim veštinama pohađajući ženske škole u Beču, Budimpešti, Minhenu i Parizu. Govorim o periodu posle Prvog svetskog rata, u kojem je stradalo skoro 50% muške populacije. Možda zvučim preozbiljno, ali danas je i znanje jedno od odličja glamura.

Miomir Milić/L'Officiel

 

Miomir Milić/L'Officiel

 

Miomir Milić/L'Officiel

 

 


 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miomir Milić/L'Officiel

Slične Vesti