Fotografije ne lažu: Jelena Đoković često u društvu ovog šarmantnog gospodina, otkrivamo ko je on

Fotografije ne lažu: Jelena Đoković često u društvu ovog šarmantnog gospodina, otkrivamo ko je on

Autor: | 03/12/2021

4

Supruga Novaka Đokovića često u društvu ovog gospodina, otkrivamo ko je on

Ko je misteriozni muškarac koji se ne odvaja od Jelene Đoković? Nije njen suprug, on je svima dobro poznat... Sigurno ste ga primetili pored nje dok iz svečanih loža prate Novakove mečeve.

Pročitajte: Skromnost joj više nije vrlina, supruga Novaka Đokovića razljutila javnost - Potrošila 50.000 evra na ovo (foto)

Guliver Getty Images

 

Čovek iz senke veoma je važna osoba u životu prvog reketa planete i njegove porodice. Zove se Edoardo Dodo Artaldi i godinama je menadžer Novaka Đokovića.

Artaldi i njegova partnerka Elena Kapelaro potpuno su posvećeni srpskom teniskom asu i, kako je simpatični Italijan svojevremeno izjavio, sa njim provode 365 dana u godini. Upoznali su se 2008, kada je Novak osvojio svoj prvi „Australijan open“. Iz uspešne saradnje rodilo se blisko prijateljstvo.

‒ Naš odnos odavno je prevazišao strogo poslovni. Zajedno smo 24 sata dnevno svih sedam dana u nedelji, kao da živimo zajedno. Elena i ja trudimo se da napravimo atmosferu kakva je Novaku potrebna, posebno kada je stotinama milja daleko od porodice – rekao je Edoardo u intervjuu 2018. godine.

Pročitajte: Supruga Novaka Đokovića odlučila - Stefan i Tara više neće gasiti svećice na rođendanskoj torti! Ovo je razlog

Guliver Getty Images

 

Pomno prati sve mečeve i sa trenerom Marjanom Vajdom i fizioterapeutom Ulisesom Badiom čini dobitnu kombinaciju, trio od kojeg se Đoković nikada ne odvaja i kome bezrezervno veruje.

‒ Novak zaista želi da svet učini boljim mestom. Traže ga mnoge kompanije, firme koje reklamiraju alkohol i kladionice, ali njegov odgovor je uvek isti: „Mogu da mi ponude milijarde dolara, ali ja imam odgovornost kao svetski broj jedan u tenisu. Poruka koju šaljem ljudima ne sme da bude pogrešna“ ‒ prenosi Artaldi Noletove reči.

Sledeći put kad budete pratili neki duel najboljeg tenisera planete, obratite pažnju na ložu u kojoj sedi njegov tim. I ne brinite, Jelena je u sigurnim rukama.

Profimedia

 

 

Komentari (4)

Loading
Popovic Velimir 10:57 05.12.2021
Odgovori

Sto se mene tice. Đokovic su odavno trebali od Srbije dobiti neku plemicku titulu. No da li gospodin Dodo Artaldi zna da je Avijano na njegovoj zemlji.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti