Paulina Manov i Tamara Dragičević ljubile su istog, glumice ponovo u žestokom duelu (foto)

Paulina Manov i Tamara Dragičević ljubile su istog, glumice ponovo u žestokom duelu (foto)

Autor: | 08/12/2021

0

Paulina Manov i Tamara Dragičević oduševile su ulogama u filmu „Toma“. Iako se na snimanjima nisu puno sretale, „ljubile“ su istog ‒ Paulina na filmu, a Tamara u stvarnom životu zgodnog i šarmantnog Petra Benčinu.

Pročitajte: Ne želi da krije - Paulina Manov godinama živi sa ovim poremećajem

Aleksandar Kujučev

 

Kako je za svega dva meseca prikazivanja film „Toma“ pogledalo više od milion gledalaca, u Jugoslovenskoj kinoteci upriličena je proslava, a Paulina Manov i Tamara Dragičević ponovo su se našle u centru pažnje, ovog puta ne zbog ljubavi.

Boško Karanović

 

Obe u sličnom modelu sako-haljine plenile su lepotom i harizmom. Paulina se odlučila za crnu kratku sako-haljinu kojom je istakla vitku liniju. Nije tajna da je posle porođaja muku mučila sa viškom kilograma, a o njenoj dijeti i gubitku čak trideset kilograma mnogo se pričalo.

Pročitajte: Ovo je prava istina o najpotresnijoj sceni iz “Tome”, pesma “Za Ljiljanu” posvećena je njoj (foto/video)

Boško Karanović

 

S druge strane, mršavija nego ikada, mama dvoje mališana Tamara Dragičević na crvenom tepihu pojavila se u sličnom modelu, ali u prelepoj plavoj nijansi.

Boško Karanović

 

Sako-haljina definitivno je modni hit sezone, pa je uz dobar izbor obuće i čarapa možete kombinovati kako za dnevne, tako i za večernje prilike.

Kome bolje stoji trendi haljina?

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti