Ne želi da krije: Paulina Manov godinama živi sa ovim poremećajem

Ne želi da krije: Paulina Manov godinama živi sa ovim poremećajem

Autor: | 24/10/2021

0

disleksiji, kao poremećaju sposobnosti čitanja ili razumevanja pročitanog, u Srbiji se malo govori, što ne znači da taj problem nije prisutan. Sa njim se, između ostalih, suočava i glumica Paulina Manov, koja je prilikom gostovanja u emisiji „Balkanskom ulicom“ iskreno priznala da veoma otežano čita.

Na pitanje da li njen suprug, scenarista Vladimir Đurđević, prvo njoj da novi komad „na uvid“, Paulina je odgovorila:

‒ Podržavam ga u poslu, ali nikad ne čitam ono što on piše. Imam disleksiju i za mene svaka vrsta čitanja predstavlja napor.

Pročitajte: Ludo zaljubljeni - Sa 20 godina Paulina Manov je napustila roditelje i otišla da živi sa ovim našim poznatim glumcem (foto)

youtube printscreen

 

Popularna glumica dodala je i to da su ona i suprug stalno zajedno, praktično se ne razadvajaju, ali da joj i pored toga znači kad jedno drugo pitaju kako si ili šta ima novo, kao što joj je važno uzajamno profesionalno razumevanje.

Suprug Pauline Manov jedan je od vodećih dramaturga i scenarista svoje generacije, a veliki uspeh postigao je već prvim komadom „Ne igraj na Engleze“, po kojem je dugo godina igrana predstava, a snimljen je i istoimeni film.

Pročitajte: Dženifer Aniston šokirala - Imam disleksiju i ogroman strah od vode

Nebojša Babić

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti