Underboob: Šta da radimo sa ovim trendom?

Underboob: Šta da radimo sa ovim trendom?

Autor: | 06/10/2016

0

Lejdi Gaga, Bela Hadid i još  nekoliko poznatih cica uhvaćeno je kako nosi ovaj provokativan trend.

Da li ste i vi dovoljno hrabre da ga ponesete?

Verovatno ne prvo pojavljivanje, ali možda prvo kog se sećamo jeste kada se Kristina Agilera pojavila na dodeli MTV video muzičkih nagrada 2002. godine noseći "šal" umesto topa koji jedva "prekriva" grudi.

Iako je ceo Kristinin look bio "golišav", ono što je ostalo nezaboravno jeste donji deo grudi koji je virio ispod topa. Kako je neko vreme bio u senci popularnog ve izreza, ovaj "nepristojan" trend koji izbacuje grudi u prvi plani, da vire ispod majice ponovo se vratio.

Skoro smo imali priliku da vidimo plesačicu Tejanu Tejlor u spot Kanje Vesta Fade u minjaturnom topu koji vraća ovaj trend, a onda je, popularno nazvan underboob, prošetala i na Yeezy Season 4 .

Lejdi Gagi se jako svideo novi stil nošenja majice, pa je svoj ponela u sivo metalik kombinaciji. Ni Kajli Džener, Bela i Điđi Hadid, ali ni modna blogerka Kjara Feranji nisu odolele hitu uz koji ne možete da ostanete neprimećene.

Da li biste nosili ovako majicu ili mislite da isključivo služi za "golicanje mašte" i privlačenje pažnje kakvu vole devojake sa naslovnica?

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. guliver/gettyimages/cover images/instagram/snapchat

Slične Vesti

Tagovi: fashion moda trend