Vojvotkinja sa Balkana: Severina Kojić iskopirala Megan Markl?

Vojvotkinja sa Balkana: Severina Kojić iskopirala Megan Markl?

Autor: | 19/01/2020

0

Severina Kojić iskopirala Megan Markl, ali na savršen način i u pravom trenutku

Severina je odavno postala Instagram zvezda koja šta god da obuče postaje izuzetno traženo u modnim dućanima. Ali, jedna od najmoćnijih Instagram influenserki je upravo bivša vojvotkinja od Saseksa, a nju zaista vredi kopirati.

Severina Kojić iskopirala Megan Markl s jednim detaljem, ali vrlo moćnim i tako jednostavnim

Severina Kojić ovog vikenda objavljuje divne fotografije iz Monte Karla, gde je otputovala sa suprugom Igorom. Hrvatska pevačica iznenadila je mnoge svojim stajlingom na poslednje tri fotografije, a fanovima je za oko zapala marama koju je zavezala u stilu Džeki Kenedi i kraljice Elizabete.

https://www.instagram.com/p/B7awMbJhis9/

Ipak, čini se da Severina više voli stil Megan Markl. Na fotografijama je pozirala sa skupocenom torbicom urugvajske dizajnerke Gabrijele Herst u oker boji. Vojvotkinja Megan i Severina za torbice su iskeširale oko 1.800 evra. 

Citirajući reči čuvene Grejs Keli, Severina je najavila povratak retro trenda, ali onog koji od svake žene pravi damu.

- U suštini sam feministkinja. Smatram da žena može da ostvari sve što odluči da uradi - citirala je Severina reči Grejs Keli, nezaboravne dive Holivuda i princeze koja je tragično završila.

https://www.instagram.com/p/B7bYWNehrMW/

Možda za vojvotkinju pa makar i bivšu ovo nije prevelika suma, a možda ju je dobila na poklon. Ali Severina Kojić, iako neproklamovana vojvotkinja sa Balkana, mora dobro da se pomuči zarad ovakvog komada u svom ormaru.

Megan ju je nosila u trudničkim danima uz čuvenu ljubičastu haljinu i crveni kaputić, a Severina se nekoliko puta u javnosti pojavila s njom.

Ali, jedan pogled na Severinin Instagram profil odmah će vam razvedriti dan.

Vojvotkinja sa Balkana: Severina Kojić iskopirala Megan Markl?

https://www.instagram.com/p/B7gIgVChMF_/

Jer, Severina je pokazala da se odlučila da zimsku garderobu zameni prolećnom i vrlo raznobojnom, a rezultat ove smele igre s bojama ispao je sjajan.

Uz plisiranu midi suknju s raznim šarenim motivima, Severina je iskombinovla majicu kraljevskoplave boje, klasičan kaput boje kamilje dlake i oker čizme i oker skupu torbicu.

Ali, da se ne varamo, svaki detalj na njoj je pažljivo izabran. Ono što se takođe isticalo bili su pomno odabrani modni detalji, poput svilene marame i sunčanih naočara s okruglim okvirima.

Džeki Onazis je bila modna ikona, da li će Severina uspeti da se približi njenoj popularnosti?
Ovo će očigledno biti trend na proleće i već možemo da vidimo gradske devojke kako svilenim marmama prekrivaju kosu i kriju pogled iza ovakvih sunčanih naočara ili ipak ne?

Bilo kako bilo, ovaj stil jeste možda nalik onima koje su nosile modna ikona Džeki Onazis, ali i vladarka Velike Britanije kraljica Elizabeta, ali isto tako i moda koja je bila u trendu nekih 50-ih i 60-ih godina u Beogradu.

Severina Kojić iskopirala Megan ili Bebu Lončar?

Nekada, kada su devojke vozile vespe, a Beograd bio malo drugačiji, hit film je bio "Ljubav i moda". Lepa glumica Beba Lončar je nosila slične suknje i haljine i bila ona za kojom su uzdisali mnogi momci. S razlogom.

https://www.facebook.com/IstorijskiZabavnik1/photos/a.720985038031256/813530495443376/?type=1&theater

Da li se vama dopada ovo vintage izdanje Severine i da li ćete ovaj modni trend i sami ispratiti?

Ovaj modni trend je...

Idealan, ponovo će ženstvenost doći do izražaja
Staromodan, samo "babe" nose ove suknje i marame

Pogledajte rezultate

Loading ... Loading ...
Beba Lončar je bila jedna od najlepših glumica stare Jugoslavije
hellomagazin.rs ATA Images/Guliver/Getty

Slične Vesti