Kejt Midlton je službeno postala modna muza zimskih trendova

Kejt Midlton je službeno postala modna muza zimskih trendova

Autor: | 17/12/2018

0

Poslednjih nedelja na kraljevskim angažmanima, modni stil britanske miljenice Kejt Midlton nikad nije bio aktuelniji, a mnoge je iznenadila svojom željom da isproba neke od najpopularnijih trendova sezone.

S obzirom na činjenicu da kraljevski kodeks odevanja na britanskom dvoru sledi kozervativnu politiku, postoji mnoštvo odevnih komada koje dame poput Kejt Midlton i Megan Markl nisu u mogućnosti da nose, a pritom isključuju niz aktuelnih trendova.

Poznata po modnoj navici nošenja već viđenih odevnih komada, britanska miljenica Kejt Midlton odlučila je da postojeću kolekciju u ormaru obogati modnim predmetima koji predstavljaju pet najvećih zimskih trendova.

Od stilizovanja visoko krojenog kardigana nalik zvezdama ulične mode do nošenja popularnih ukrasa za kosu, Kejt Midlton službeno je postala modna muza zimskih trendova.

Kardigan i tartan uzorak

Na organizovanom božićnom druženju s decom iz vojnih porodica, Kejt Midleton udovoljila je brojnim modnim kritičarima koji joj često zameraju ziheraške odevne kombinacije. Najtraženiji dezen ove sezone – večiti tartan uzorak u klasičnoj crvenoj varijanti, Kejt je istakla suknjom dizajnerke Emilije Viksted, a model visokog struka parirala je uz trendovski, visoko sečeni crni kardigan kojeg je nosila poput majice.

Upečatljivi ukrasi za kosu

Kao po pitanju odevnih komada, Kejt Midlton odlučila je da obogati i kolekciju modnih dodataka uvrstivši trendovski rajf i ukrasnu gumicu s somotskom trakom u formi mašne.

Efektnim rajfom od crnog somota Kejt je stilizovala zelenom kaput-haljinom u kojoj se pojavila na misi u Vestminsterskoj opatiji povodom stote godišnjice završetka Prvog svetskog rata na kojoj je uz članove britanske kraljevske porodice odala počast žrtvama.

S frizurom konjskog repa ukrašenom cenom pristupačanom gumicom brenda J.Crew, Kejt se premijerno mogla videti prilikom posete odeljenju za psihologiju i lingvistiku University College London, a poslednji put ju je nosila na odavanju počasti preminulima u nesreći helikopterom koja se u oktobru dogodila u gradu Ličesteru.

Kristalne minđuše

Trend bogatih minđuša ukrašenim kristalima Kejt Midlton je itekako usvojila. Prilikom dolaska na rođendansku zabavu princa Čarlsa, britansku miljenicu mogli smo da vidimo s upečatljivim parom dijamantskih minđuša iz kraljevske kolekcije, a njihova jeftina varijanta s kristalima dominira policama radnji i stajlinzima zvezda ulične mode na Instagramu.

Čizme inspirisane Divljim zapadom

U sklopu ležernijih kraljevskih angažamana Kejt Midlton se redovno može u farmerkama skinny kroja, a njih je na otvaranju novog sportskog programa Coach Core u Londonu nosila uz najpopularnije čizme sezone.

Obuća nadahnuta Divljim zapadom ponovo je zaintrigirala poznate dizajnere, a pred legendarnim kaubojkama, poput mnogobrojnih dama, pokleknula je i Kejt odabravši elegantan model od crne brušene kože s potpisom britanskog Russell & Bromley.

Upadljivi dugmići

Danas rasoprodatu haljinu dizajnerke Alesandre Rič s hit tačkastim uzorkom i upadljivim belim dugmetima Kejt je nosila na novim kraljevskim fotografijama, a da poslednjih nedelja ne može odoleti tačkastim haljinama s upečatljivim detaljem dugmića Kejt je dokazala i prilikom posete malim pacijenatima Dečje bolnice Evelina London.

Reč je o satenskoj zelenoj haljini s potpisom brenda L.K. Bennett, a celokupan stajling upotpunila je maslinastim Gianvito Rossi salonkama, clutch torbicom takođe s potpisom L.K. Bennett kao i  bisernim minđušama s potpisom dvojca Annoushka i Kiki McDonough.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti